2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
بچه ها راهکاری برای بالای اومدن جفت دارید؟ اونم هفته 31

بستن شکم و کمر با شال پشم شتر، اگه شال پشمی نداره با شال نخی ببنده مطابق عکس پست بعدی، روغن مالی آرام با روغن زیتون به سمت بالا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان

یکی هست بعد زایمان طبیعی اش که حدود ۱۹ روز می گذاره ازش دل درد های پریودی داره!

به نظرتون از چی هست؟؟

لا حول و لا قوة الا باالله العلی العظیم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
اشتباه تایپ شد از زایمان طبیعی اش حدود ۱۰ روز می کذره

والا تا جایی که من میدونم طبیعیه مگر اینکه ادامه دار باشه 

احیانا حین شیردهی شدید تر نمیشه؟ 

رحم داره خودش رو جمع میکنه

من خیلی داشتم. بعد هر سه زایمانم. خصوصا بعد اولی خیلیییی اذیت میشدم میخواستم شیر بدم قشنگ مث درد زایمان بود. رفته رفته بهتر شد. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
والا تا جایی که من میدونم طبیعیه مگر اینکه ادامه دار باشه  احیانا حین شیردهی شدید تر نمیشه؟&nb ...

ممنونم باران مهربونم که جوابمو دادی

خیلی به دعات محتاجم

لا حول و لا قوة الا باالله العلی العظیم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
بستن شکم و کمر با شال پشم شتر، اگه شال پشمی نداره با شال نخی ببنده مطابق عکس پست بعدی، روغن مالی آرا ...

خدا خیرت بده. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ممنونم باران مهربونم که جوابمو دادی خیلی به دعات محتاجم

من محتاج ترم عزیزم. چه کردی با آمادگی برای زایمان؟ وضعیتت چطوره؟ دکتر نظرش چیه؟ بچه وزنش تو رنج نرماله؟ 

من محتاج ترم عزیزم. چه کردی با آمادگی برای زایمان؟ وضعیتت چطوره؟ دکتر نظرش چیه؟ بچه وزنش تو رنج نرما ...

انشاءالله حاجت روا بشی

مثل قبل فعال نبودم برای آمادگی زایمان

خیلی به لطف خدا امیدوارم

یه کم باید مراقب وزن بچه باشم

دکتر هم فعلا همراهم هست تا ببینم قسمتم چیه

یه درصد ریسکی داره دیگه. 1 در 200 مورد.  بهرحال مثل هر تصمیم دیگه ای باید قبلش فکراتو بکنی. فق ...

ممنون عزیزم از حرفات دلم واقعن حالم خوب شد ❤❤❤❤❤❤❤❤ علت سزارینم افت ضربان قلب پسرم بود  پیشرفتم عالی بود ۲س بدون درد باز بود دهاته رحمم تو ۶ ساعت ۸ سانت باز شد ولی نشد تا اخرش برم  مثل  تشنه ای ک تا لب جوب بره تشنه برگرده من این حسو داشتم بعد سزارین

یه سوال ، این علامت ذخیره که پایین هر پست هست، یعنی اگه بزنیم اون پست برامون ذخیره میشه؟ اگه ذخیره ...

سلام. منم بارها یه پستی رو ذخیره کردم اما وقتی میرم تو پروفایلم تو پست های ذخیره شده چیزی نشون نمیده. به شخصه اسکرین شات میگیرم خیالم راحتتره

@rasta10   سلام رستا جان. نیستی خواهر؟ 

خوبی؟ یه سوال داشتم ازت. 

جفتی که تا هفته 31 پایینه، ممکنه تدابیری اندیشید بره بالا؟ 

@rasta10   سلام رستا جان. نیستی خواهر؟ 

خوبی؟ یه سوال داشتم ازت. 

جفتی که تا هفته 31 پایینه، ممکنه تدابیری اندیشید بره بالا؟ 

سلام. منم بارها یه پستی رو ذخیره کردم اما وقتی میرم تو پروفایلم تو پست های ذخیره شده چیزی نشون نمیده ...

سلام عزیزم ، منم پست رستا جون که درباره فرآوری مثل ارزق بود رو ذخیره کردم، اما الان ندارمش، یعنی نمی‌دونم کجا ذخیره میشه، پیداش نکردم، کاش از دوباره میومدن توضیح میدادم چ جوری فرآوری میشه