2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

هدیhoda           هفته ۳۹

fezzzeh                هفته 38

۲۰۲۰mary          هفته ۳۷

سامی۸۸‍             هفته ۳۷

26bahar26        هفته ۳۶

خاطره_68‍        هفته ۳۴

همدم۱خدا            هفته ۳۲

mohades74      هفته24

هم اتاقی              هفته ۲۴

مامانی۱۲۳            هفته ۲۳

zeyghami         هفته ۲۳

باران ۷۳               هفته ۱۴

yasna4444        هفته ۱۳

hemase            هفته ۱۰

وی بک دو نه.  وی بک دوم.  وی بک دو یعنی بعد دو سزارین، طبیعی زایمان کنی. وی بک دوم یعنی ...

اخه دکتربنده این نظر رو نداره ومیگن وقتی یه بار زایمان طبیعی کنی و رحم اون انقباضات رو بپزیره و موفق عمل کنه بعدی ها دیگه طبیعی طبیعی حساب میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه دکتربنده این نظر رو نداره ومیگن وقتی یه بار زایمان طبیعی کنی و رحم اون انقباضات رو بپزیره و موفق ...

آره دکتر منم همین نظرو داشت ولی اشتباهه. 

البته در عمل هم خودشون ثابت کردن اشتباهه. چون توی زایمان طبیعی دومم هم مرتب مانیتور میشدم یا اجازه ندادن از 40 هفته بگذرم که وزن جنین بالا نره و خیلی احتیاط های دیگه که برای جلوگیری از خطرات احتمالی انجام میدن. 

خلاصه که هیییییییچ وقت زایمان خانمی که یه بار رحمش پاره شده، زایمان طبیعی معمولی حساب نمیشه.

از خانم صابریان دو سال پیش پرسیدم اتفاقا. گفتن شما ده تا طبیعی هم بیاری بازم ریسک هست و باید احتیاط کرد. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
هدیhoda           هفته ۳۹ fezzzeh         & ...

😍😍😍😍😍😍😍

ماشاالله ، هزار ماشاالله

ان شاالله همیشه همینجور پرو پیمون بمونه این قطار، بلکم پر زورترررررر💪

سامی جان خیلی خیلی خوشحال شدم، الهی ک خیر ببینی رومو نگه داشتی. ان شاالله یه زایمان عالی و یه نی نی سالمو خوشحال نصیبت بشه، نصیب همه بچه های سوار این قطار. 😘😘😘😘😘

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام علیکم خانومای توپولی صبح بخیر دکترم بهم گفت ماما همراهبگیر که ورزش ها رو انجام بدی واسه زایما ...

سلام عزیزم شما دکتر ایتی بودین؟ از کجا گفته ماما بگیرین؟ جای خاصی مدنظرشون بود؟

بنظرم برا موقع زایمان خوبه ک بگیری، ولی قبلش لزومی نداره، همه ورزشا و کارایی ک باید انجام بدی، لیست کن، انجام بده روزانه.

چنتا سزارین داشتی، ویبک کردی تا حالا؟

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام دوستان  از دیشب تموم های بچه خیلی کم و کم زور شده، به نظرتون طبیعیه؟

عزیزم منظورت حرکتاس؟ خرمایی چیزی بخورین درازبکشین توی نیم ساعت یکی رو داشته باشه، این اخرا کم شدن حرکات طبیعیه، ولی باید حواستون باشه، مثلا توی یک ساعت دوتا حتما باشه دیگه، البته بعضیا نظرشون بیشتره، اگر فکرمیکنی نرمال نیس یه ان اس تی بده خاطرت جمع شه.

ریسکش خیلی بالاست مشکلی پیش نمیاد اگه خدا بخواد ۱۰۰ درصد میخوام طبیعی زایمان کنم اما کمی میترسم  ...

یه درصد ریسکی داره دیگه. 1 در 200 مورد. 

بهرحال مثل هر تصمیم دیگه ای باید قبلش فکراتو بکنی. فقط بدون قضیه صفر و صدی نیست. یعنی وی بک پر از ریسک و سزارین عالی. 

هر دو ریسک ها و خطراتی دارن. فقط به قولی سزارین همون لحظه، رو بازی نمیکنه آدم دقیق بفهمه چه بلایی داره سرش میاد. (سزارین اختیاری منظورمه. اونی که برای نجات جون مادر و جنین لازمه عین نعمت خداست.) 

چند ماه فرصت داری فکراتو بکنی. بمون تو این تاپیک خاطرات دوستان که توی تاپیک خلاصه ها جمع آوری شده بخون

خیلی کمک میکنه روحیه بگیری. 

و اینکه از خدا سلامت بخواه و بدون دلت رو هدایت میکنه. 

تلاش برای وی بک یه خوبی بزرگ داره اونم اینه که توی بارداری مجبوری رژیم سلامتی رو رعایت کنی و هرچیزی نخوری تا وزن خودت و جنین کنترل بشه یا زودتر از موعد نمیری برا زایمان جنین تا حد امکان توی رحم باقی میمونه وخیلی از منافع دیگه در واقع اینکه تصمیم بگیری برای طبیعی تلاش کنی، باعث نمیشه چیزی رو از دست بدی. نهایتش اینه اخرا به هر نحوی می بینی مناسب اینکار نیستی دیگه. 

علت سزارینتون چی بوده؟ 

کمر همت ببند یه پزشک خوب پیدا کنی. البته اول لطف خدا و اراده ای که به مادر میده مهمه و بعد انتخاب یک پزشک یا مامای آگاه و کاربلد. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام عزیزم شما دکتر ایتی بودین؟ از کجا گفته ماما بگیرین؟ جای خاصی مدنظرشون بود؟ بنظرم برا موقع زایم ...

سلام خانومی

من دو تا سزارین داشتم 

دومی ۳ سال و نیم پیش بود

الان زیر نظر آیتی هستم چون هم دوستم و هم خواهرشوهرم زیر نظرش ویبک کردن

اولین بار هفته ۱۵ رفتم پیشش که بهم گفت ماما خصوصی بگیر که ورزشا رو انجام بدی

بهش گفتم کلاس قبل زایمان رفتم

دیگه چیزی نگفت

ما اینجا نمی گیم که سزارین ۱۰۰ در صد بده

نمونه های اورژانسی هست که فقط باید سزارین بشن 

وگرنه جون مادر و جنین به خطر میفته

دوست من دخترش ۴۵۰۰ بوده 

ولی چون دیگه اون آخراش هر چی زور میزده نیومده توی کانال زایمان و افت صدای قلب داشته رفته سزارین

ولی پسرش رو با ۳۵۰۰ ویبک کرده

بچه ها راهکاری برای بالای اومدن جفت دارید؟ اونم هفته 31

بچه ها راهکاری برای بالای اومدن جفت دارید؟ اونم هفته 31