2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733953 بازدید | 90151 پست

راستی تراوت جان، اینم بگم پسر منم تو ۴ ماهگی تا حدود ۷ ماهگی تو بیداری شیر نمی‌خورد ، تو خواب شیر میخورد کل روز هر وقت می‌خوابید شیر میخورد، وزن خوبی هم داشت، منم خیلی اذیت میشدم که چرا تو بیداری شیر نمی‌خوره ، بعد از ۷ ماهگی خودش خوب شد و شیر هم تو بیداریش خورد.

بنابراین فکر نکن فقط ممکنه برای دخترت این اتفاق بیفته، اگه پیش متخصص رفتی و سلامتیش رو چک کردی ،دیگه توسل و توکل کن و خودتو قوی نگه دار ،به امید خدا همه ی ناراحتی هات و نگرانی هات رفع میشه.

سلام نگین جان حرفات دلمو اروم تر کرد سعی میکنم کارایی که گفتی انجام بدی اما من خودمو میشناسم من الان ...

سلام عزیزم

به نظرم هر وقت تونستی زیارت امام رضا جان مون برو، منم یه مدت دچار افسردگی شده بودم، چند بار زیارت امام رضا رفتم، فداشون بشم خودشون حالم رو خوب کردن...

دوای درد ما امام رضاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نگین جان حرفات دلمو اروم تر کرد سعی میکنم کارایی که گفتی انجام بدی اما من خودمو میشناسم من الان ...

سلام عزیز

بارها تو همین تاپیک وقتی از پسرت گفتی اشک ریختم

هربار متن پیاماتو میخونم انگار قلبم تیکه پاره میشه

هیچ وقت نمیتونم بگم می فهممت

فقط از خدا میخوام به حرمت ۶ ماهه ی کربلا، دلتو آروم کنه و بهت توان و انرژی و نشاط مراقبت از فرزندانت رو بده

شرایط زیارت داشتی حتما برو... قم، مشهد، کربلا... حتی حرم حضرت عبدالعظیم(ع)...

سعی کن هر روز چن بار گلاب اصل به صورتت بپاش

هر روز اسپند+کندر دود کن

مواد ضد سودا مصرف کن... کمخون نبودی، حتما زالودرمانی کن

بهار شد بزن به دل طبیعت... با پای برهنه داخل رودخونه و روی خاک راه برو

واسه خوب شدن حال دلت تلاش کن

..........

نمیدونم چرا با پیامات ناخودآگاه یاد یکی از دوستام افتادم!

سال هاست با هم دوستیم.‌‌.. از وقتی میشناسمش به شدت وابسته ی خونواده ش بود... اکثر مواقع همسرشو تنها میذاشت و میرفت خونه پدر و مادرش... خونواده ای شاد و به شدت عاطفی بودن که مدام باید همو می دیدن. هرسری خونه یکیشون دوره مهمونی بودن. که دوستم به خاطر مشغله ی کاری همسرش، با بچه هاش میرفت شهرستان

همسرش خیلی اوقات تنها بود

ان شاءالله ۱۰۰ سال سایه همسرت رو سر شما و بچه هاتون باشه‌...

حدود ۳ ماه پیش همسر دوستم جلو چشمش ایست قلبی کرد و فوت شد😔

تا مدت ها تو شوک سنگین بود. تلفن هیچکدوم از دوستای مشترکو جواب نمیداد

امروز احوالشو پرسیدم، میگفت بالا سر جنازه همسرم داااد زدم، گریه کردم، التماس کردم و از خدا خواستم همسرمو بهم برگردونه، بچه هام، پدر و مادرم، برادرا و خواهرا و همه کسم رو ازم بگیره!!!  بعد چن ماه هنوزم سر حرفم هستم... هیچ وقت فکر نمیکردم با نبود همسرم اینقدر بی پشت و پناه و درمونده بشم!

همه ی صحبتاش با گریه و اشک بود

از دوست شاد و شوخ طبع و پرانرژیم هیچی باقی نمونده بود

دوستم خیلی مومن و مقیده... بنده خدا تازه همسرش فوت شده. به ۲ هفته نرسیده صاحبخونه گفته بود تخلیه کن! حقوق همسرشو قطع کردن! مشکلات مالی!!! با اون حال خراب پیگیر کاراش شده بود گفت با اون حجم از داغ عزیز ، زمین و زمان بهم شماره میدادن و درخواست رابطه!!! 😔و اونقدری که داغ همسرم سنگینه، هزاران برابر رفتار دیگران اذیتم میکنه. نمیتونم برم بیرون. گوشیم زنگ میخوره تنم میلرزه‌‌ . بهونه گیری بچه ها زیاده و منم نای دلداری و غذا درست کردن و رسیدگی بهشونو ندارم! 

نمیدونم چرا پیامتو خوندم دوستم تو ذهنم اومد... شما داغدار فرزندتون...

دوستم میگفت کاش خدا بچه ها و همه ی خونواده مو میگرفت همسرم برمیگشت...

خدا به دل هردوتون صبر بده... داغ عزیز سخته...

اما بعضی مصیبتا خیلی سخت ترن

شما خداروشکر همسرت هست ... واسه مخارج بچه ها تلاش میکنه‌. حتی اگه کمکی هم نکنه، همون دلداری هرچند مسخره، بهت آرامش میده.

عزیز... زن وقتی حال دلش بده، هیچ جایی مثل آغوش همسرش حالشو خوب نمیکنه! حتی سر سجاده!!! 

اصلا انگار قفل درای آسمون بعد صاف شدن دل زن و شوهر از هم، باز میشه! 

برو بغلش کن... گریه کن. ضجه بزن .عزاداری بچه تو بکن. هرچی تو دلته بگو. داد بزن... گله کن! توقعاتتو بگو

بذار سبک شی... اما نذار تو دلت کوهی از شکوه و گلایه تلنبار شه! 

هرچن وقت یه بار حرفای دلتو بیرون بریز. بذار آروم شی.

ان شاءالله به حق صاحب الزمان(عج) خیلی زود صدای پرنشاط قهقهه و خنده های کودکانه تو خونه تون بپیچه و زندگیتون پر از شور و نشاط و شادی بشه🌺

ببخش اگه ناراحتت کردم

رستا جان حس میکنم روده هام ضعیف شدن واقعا عذر خواهی میکنم مثل اولین بار که بعد سزارین ادم دستشویی می ...

سلام عزیزم

این مشکل به خاطر ترشح هورمونای بارداری مخصوصا پروژسترونه

با مصرف روزانه روغن زیتون خیلی بهتر میشه

خدابه دلتون صبربده اشک ازچشمام دراومد ،خداعزیزای ماروهم حفظ کنه،خدانصیب هیچکس نکنه

میخوام لاغر کنم🔪🥴

چند سال پیش زایمان کردین

97 زایمان کردم وی بک اول

مجدد 1400 وی بک دوم رو انجام دادم

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

سلام رستا جون.

ده روز پیش داپلر دادم،گرید جفت ۳ بود.

امشب باز دودم گرید ۳ و گفت خونرسانی ضعیف شده.اب دور بچم لب مرز هست.

دکتر برام هپارین نوشته بود،ه  هفته.نزدم.

به نظرتون برم بزنم از الان؟

فایده داره؟

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

رستا شما هم نشکل پیری جفت داشتید؟

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

بچه ها بنا به درخواست زهراجون لیس‍ت رو نوشتم 

اگر کسی از لیست جا مونده لطفا اعلام کنه

چند تا از بچه ها هم تیکر ندارن هفته هاشون رو نمیدونم. اگر مایل بودن هفته هاشون اعلام کنن

۱ @fezzeh           

دو هفته و ۵ روز باقی مانده

۲  @2020mary        

سه هفته و ۳ روز باقی مانده

۳ سامی۸۸‍ 

سه هفته و ۵ روز باقی مانده

۴ @خاطره_68‍ 

شش هفته و یک روز باقی مانده

۵ @مامانی123        

هفده هفته و پنج روز باقی مانده

۶ باران ۷۳     

بیست و هفت هفته باقی مانده

سلام رستا جون. ده روز پیش داپلر دادم،گرید جفت ۳ بود. امشب باز دودم گرید ۳ و گفت خونرسانی ضعیف شده. ...

برای آب دور بچه، خرما بخورید بعد روش آب بخورید، بهتره آب ولرم باشه، مثلا سه تا یا پنج تا خرما، بعد از هر دونه ای که میخوری یه قلپ آب بخور

برای آب دور بچه، خرما بخورید بعد روش آب بخورید، بهتره آب ولرم باشه، مثلا سه تا یا پنج تا خرما، بعد ا ...

ممنونم دوست