2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733801 بازدید | 90148 پست
چرا اینقد من دوست دارم اخه🥰❤ خدا خیرت بده

سلااااام نیکی جووون... خوبی؟ 

قربونت برم عزیز... خودت خوبی که خوب می بینی😊

اگه ریزش مو گرفتی نگران نباش... درست میشه.

یه تاپیکم هست یکی از اعضا، یه نسخه ی گیاهی واسه پر شدن مو میذاره... اعضای تاپیک امتحان کردن جواب گرفتن... چن هزار صفحه م‌پیش رفته و زمینه ی ایجاد کلی تاپیک‌دیگه شده

خواستی لینکشو بذارم برات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلااااام نیکی جووون... خوبی؟  قربونت برم عزیز... خودت خوبی که خوب می بینی😊   اگه ری ...

نه والا 

چیزی که من زیاد دارم موعه 

ی موقعها کلافم میشم چون عین شود خان تو کش نمیره😂😂

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
نه والا  چیزی که من زیاد دارم موعه  ی موقعها کلافم میشم چون عین شود خان تو کش نمیره😂😂

ای کاش منم اینقدر مو داشتم.

یاد ابروهات تو کرونا افتادم   

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ممنونم. آره عزیزم حتما میتونی. برام دعا کن🍃خداخیرت بده. دقیقا برا خودمم جالبه. تقریبا مطمئن بودم ت ...

سلام. احتمال داره از کم خونی باشه. منم این مشکل رو داشتم همش ضعف میکردم و فکر میکردم از فشاره ولی فشارم نرمال بود. ولی بعد از استفاده از آیرون پلاس دیگه مشکلم رفع شد.

ممنونم. آره عزیزم حتما میتونی. برام دعا کن🍃خداخیرت بده. دقیقا برا خودمم جالبه. تقریبا مطمئن بودم ت ...

هفته چندی؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
گلی من هر روز صبح که از خواب بیدار میشم انگار تو طول شب چند کیلو وزنه گذاشتن رو بدنم. کوفته و دردآلو ...

ان شاء الله طبیعیه و هیچ مشکلی نباشه .

مادرم میگه احتمالا بچه درشته 

حالا خوبه من خیلی کم میخورم به امید اینکه خدا کمک کنه زایمان ویبک کنم اونم بعد دو تا سز . 

باران جان چقد شما قشنگ حرف میزنید این یه دور خودم رو راصی کنم رو خوب اومدید😂😂واقعا همینطوره

ان شاء الله طبیعیه و هیچ مشکلی نباشه . مادرم میگه احتمالا بچه درشته  حالا خوبه من خیلی کم میخ ...

منم بعد دو تا سر منتظر ویبک هستم.۳۸ هفته تموم ولی دارم گفته بچه بالای سه کیلو رو ریسک نمیکنه به شما حرفی برای وزن نزدن؟؟؟

منم بعد دو تا سر منتظر ویبک هستم.۳۸ هفته تموم ولی دارم گفته بچه بالای سه کیلو رو ریسک نمیکنه به شما ...

ببخشید میون کلامتون من جواب میدم

تا جایی که یادمه ۴کیلو هم‌ وی‌بک داشتیم. حدود ۳۹۰۰ رو که مطمئنم.

ولی در هرحال وزن فاکتور مهمیه. شوخی بردارم نیست. منم سر وزن جنین یکی از دکترها جوابم کرد. ۳۸+۱ روز وارد پروسه زایمان شدم و بچه حدود ۳۴۰۰ بود. اگر میموند احتمال قوی تا ۴میرفت. خصوصا با تجربه پسر اولم. بنابراین‌ دکتر حق داشت نگران باشه.

منم بعد دو تا سر منتظر ویبک هستم.۳۸ هفته تموم ولی دارم گفته بچه بالای سه کیلو رو ریسک نمیکنه به شما ...

ان شاء الله زایمان راحت و طبیعی داشته باشید 

نه چیزی نگفتن

منم بچه هام اولی ۳۵۰۰ دومی  ۳۶۵۰ البته خب سزارینی که بودن اگه طبیعی بودن بیشتر میشدن 

خدا خودش بهمون کمک کنه 

من الان اصلا اون قرص های مولتی ویتامین و ... رو نمیخورم برا اینکه وزنش زیاد نشه ولی شاید برا بچه زیاد خوب نباشه 

واقعا نمیدونیم کار درست کدومه 

باران جان ممنونم عزیزم  بچه ها من خیلی خیلی لگن درد دارم بعد که دراز میکشم میخوام از این پهلو ...

منم سر این ک سومی واقعا درد داشتم هر روز ی جور ولی لگن درد زود شروع شد اشکم درمیومد تعجب کردم چقد زود شروع شده ولی من فقط روغن کاری کردم ماساژ ابگرم و تحمل. 

باران جان ممنونم عزیزم  بچه ها من خیلی خیلی لگن درد دارم بعد که دراز میکشم میخوام از این پهلو ...

منم بارداری قبلیم همینطوری بودم

فک کنم از شمام بچه تولگن باشه،خیلی مراقبت کن،زیاد کار نکن زیاد رو پا نباش،تا بچه سر موقع بدنیا بیاد عزیزم

سلام دوستان روز و عیدتون با تاخیر مبارک دو تا سوال  ۱ ) میخوام برم پیش یه پزشک عمومی بگم برام ...

سلام عزیز

سونوی کالر داپلر حاملگی، و آکرتا

بهتره تو هفته 32 تا 34 انجام شه

فقط یه نکته! اگر میخوای تو دفترچه بیمه بنویسه، ممکنه با نسخه ی پزشک عمومی هزینه عادی ازت بگیرن! 

حدود 450-500 تومن میشد تو تهران.  نمیدونم شما کجایی

ولی با بیمه تامین اجتماعی و نسخه پزشک متخصص زنان، واسه من هزینه ش یک سوم شد

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.