2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

ممنونم از همتون دوستان عزیز...دوست دارم جواب محبت تک تکتون رو بدم اما تاپیک خیلی شلوغ میشه...

راستش منم میدونستم اتفاقی که برام افتاده روتون اثر منفی میزاره اما هرچه کردم نتونستم نگم ...گفتم شاید یک نفر مثل من بدنش رو دارو های گیاهی زود اثر باشه احتیاط کنه تا دیگه حادثه ای پیش نیاد براش

عزیزم چند وقته میگذره از این اتفاق؟ قصد داری کی باردار شی ان شاالله؟ دکتر به من هم گفت که غلظت خون ...

چه حیف........   چرا زودتر متوجه غلضت خون نشدن!؟

این همه ازمایش و سونو باید تو بارداری بدیم و هزینه کنیم اخرسر یه همچین مسئله ای رو متوجه نمیشن

از چه طریقی میشه متوجه غضلت خون شد!؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان این پیامی که از خودم ریپلای کردم مال ۱۳روز پیشه... متاسفانه همون شبی که این پیام گذاشتم ...

سلام . خوبید؟

اومدم عید ولادت و روز مادرو به دوستان بهتون تبریک بگم، این پستو دیدم خیلی ناراحت شدم.

عزیزم... شما بارداری چندمتون بود؟

قبلش چن بار سونو داده بودید؟

رشد جنین‌نرمال بود؟ ۱ ماه آخر قبل این اتفاق رشدش رو چک‌کرده بودید؟ یه مرکز‌دقیق؟

مایع آمنیوتیک نرمال بود؟

گرید جفت نرمال بود؟

مشکل انعقادی و غلظت خون ژنتیکی نداشتید؟

سونو داپلر داده بودید؟ پرفشاری خون تو عروق رحم نداشتید؟

فشار خونتون بالا نبود؟

خیلی متاسف شدم... ان شاءالله زودتر حال جسمی و روحیت خوب بشه.

ولی قبل بارداری مجدد، حتما تحت نظر یه فلوشیپ یا فوق تخصص باتجربه برید و از بابت فاکتورهای انعقادی و عدم جهش در ژن های انعقادی مطمئن بشید.

ان شاءالله به زودی خدا اولاد صالح و سالم بهتون عنایت کنه

عزیزم چند وقته میگذره از این اتفاق؟ قصد داری کی باردار شی ان شاالله؟ دکتر به من هم گفت که غلظت خون ...

این‌پیامو الآن دیدم.

مشکل شما با آسپرین حل نمیشه عزیز. وقتی دکولمان جفت اتفاق می افته حتما باید تست ژنتیک بدید و متناسب با میزان جهش، انوکسا یا هپارین تزریق کنید. آسپرین خیلی ضعیفه

و حتما بارداری بعد واسه سونوگرافی یه مرکز دقیق برید. 

و طبق تشخیص پزشکتون چن بار سونو داپلر بدید.

منم اگه سر دخترم از هفته ۲۰ شرایطم کنترل نمیشد، این اتفاق برام‌می افتاد

اما دکترم فورا برام تست ژنتیک‌نوشت... و چون مقدارش خیلی زیاد نبود، روزی ۱ بار تزریق داشتم

و شرایطم کنترل شد. 

جهش ژن های انعقادی، معمولا در شرایط حساس مثل بارداری خودشو نشون میده... ارثیه و معمولا از خونوادن ی مادر منتقل میشه.

اولین گام انتخاب یه پزشک خیلی خوبه. باقیشم توکل به خدا...

ان شاءالله شما هم یه بارداری و زایمان راحت و موفق در پیش داشته باشید.

سلام دوستان . عید میلاد و روزتون مبارک        

ان شاءالله همیشه سلامت و شاد باشید و تا مادامی که قلب بچه هاتون می‌تپه، سایه ی‌ مهرتون رو سرشون باشه.    

دوستان... دختر خوب دهه هفتادی سراغ دارید؟

متولد ۷۷-۷۲ ... معتقد ، مقید  و خوش خلق باشه...   زیبا باشه ... و از نظر فکری و شخصیتی، مستقل...

خونواده ی خوبی هم داشته باشه.

تیپ ظاهری، مانتویی پوشیده و آراسته

شرایط پسر رو خواستید بدونید خصوصی توضیح میدم.

دوستان... دختر خوب دهه هفتادی سراغ دارید؟ متولد ۷۷-۷۲ ... معتقد ، مقید  و خوش خلق باشه...&n ...

سلام خوبی خانمی؟

عید شما هم مبارک، روزتونم مبارک باشه… 

من دختر زیاد سراغ دارم.. باید تهران باشه یا فرقی نداره؟

چه حیف........   چرا زودتر متوجه غلضت خون نشدن!؟ این همه ازمایش و سونو باید تو بارداری بدیم ...

سلام فیروزه جان... متاسفانه من تاهمین چندماه پیش فکر میکردم میزان پلاکت همون نشان دهنده غلظت خونه... وچون پلاکتم پایین بود فکر میکردم خونم رقیقه... ولی انگارpttخون نشان دهنده نشان دهنده غلظت خونه آزمایشی که اکثر دکترا درخواست نمیدن متاسفانه... از من به همتون نصیحت این ازمایش رو انجام بدین حتما...

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام دوستان نمیدونم من رو یادتون هست یا نه... من سال 95سزارین اورژانسی شدم اسفند98فهمیدم خدا دوباره ...

آخ

ای خداااا

چقدر غصه می خورم با این پیام ها

خدا بهت صبر بده

از دست دادن فرزند خیلی غم انگیز هست

خدا را شکر که تونستید با فرآیند طبیعی پشت سر بزارید و یک جراحی سزارین بهتون تحمیل نشه

ولی عزیز جان ان شاالله اگر خواستید اقدام کنید قبلش تمام آزمایش های لازم را انجام بدید

جنین برای تشخیص علت فوت پزشکی قانونی رفت یا نه؟

چون علت دقیقش می تونه کمک کنه تا برای دفعه بعد ان شاالله و به مدد الهی پیشگیری و درمان انجام بشه تا این اتفاق تلخ تکرار نشه

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام جنین من روزی سه بار سکسکه به مدت ۵ دقیقه میکنه البته بند نافم دو دور دور گردنشه به نظر شما این ...

چه جوری متوجه سکسکه میشید🤔

من اصلا متوجه نمیشدم

یا احتمالا کلا بچه هام سکسکه نمی کردن

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
یه پسر ۳ساله دارم

خدا را شکر بابت وجود پسر عزیزت

ان شاالله مجدد خدا بهت یک فرشته ناز میده

آخ ای خداااا چقدر غصه می خورم با این پیام ها خدا بهت صبر بده از دست دادن فرزند خیلی غم انگیز هست ...

ممنونم عزیزم کادر زایمانم همه گفتن کالبدشکافی نفرستین چون در99درصد موارد تشخیص نمیدن و یک هزینه چندمیلیونی بخودتون تحمیل نکنین... ولی جفت رو دادیم پاتولوژی نرمال بود آزمایشات کامل انعقادیم هم خوب بودن همه فقط غلظت خونم لب مرزه و احتمالا توی بارداری زیاد میشه مخصوصا ماه آخر... بچه مشکلی نداشت خون من ازطریق بندناف دوهفته آخر خوب بهش نرسیده بود و درآخرایست قلبی...

ممنونم عزیزم کادر زایمانم همه گفتن کالبدشکافی نفرستین چون در99درصد موارد تشخیص نمیدن و یک هزینه چندم ...

اتفاقا یکی از نزدیکان یک مورد شبیه شما براشون پیش اومد

حدود هفته 35 وقتی رفتن چکاپ دیدن بچه قلب نداره

جفت بررسی شد

علت رسوب کلسیم در عروق اعلام شد

البته مقصر اصلی دکترش بود

چون تو گزارش سونوگرافی عقب افتادن از جدول رشد مشهود بوده

اما دکتر نظرش بوده که چیز مهمی نیست

و بچه با اون سن بارداری وقتی از شکم مادر خارج شد 1800 وزنش بود که وزن کمی برای اون سن بارداری بوده

برای بارداری بعدی نمی دونم چه تمهیداتی انجام داد ولی خدا را شکر تونستن فرزند سالم بدنیا بیارن

اتفاقا یکی از نزدیکان یک مورد شبیه شما براشون پیش اومد حدود هفته 35 وقتی رفتن چکاپ دیدن بچه قلب ندا ...

رسوب کلسیم توی جفت همون پیری جفت هست که باعث خوب رشد نکردن بچه میشه... ولی برای من رسوب کلسیم نداشت و بااینکه توی 35هفته متوقف شده بود رشدش وزنش حدود2600گرم بود ومن بابتش دوسه تا بخیه هم خورد واژنم... تا35هفته که رفتم سونو همه ویزخوب بوده هراتفاقی افتاده بعدش افتاده... گاهی باخودم میگم اگه اصرار نمیکردم که سفالیک بشه شاید این اتفاق نمیفتاد... آخه تا بریچ بود همه چیز خوب بود... شایدم ربطی نداره