2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

من سر بچه اولم مدام دمنوش خوردم

(به ظاهر) هیچ فایده ای نداشت!

هفته ۴۱ با افزایش لاک پشتی دردم شروع شد.

سر بارداری دوم جز چند بار رازیانه چیز خاصی نخوردم تا جایی که یادمه. البته توی کل بارداری دمنوش های تفریحی از برنامه م حذف نشد

سر سومی از اول دارم همون دمنوش تفریحی رو میخورم!

آبزن شنبلیله روی کاربر مهدیه تاثیر داشت برای افتادگیش. برای من بی تاثیر بود

بدنم دمنوش و آبزن رو پشمک حاج عبدالله حساب میکنه! 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

سر دومی شیاف مغربی رو از هفته ۳۴شروع کردم

یادمه آخرا ۴تا میذاشتم! یعنی همون هفته ۳۷ و ۳۸!

ولی ماما اشاره نکرد که دهانه رحمم نرمه.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رستا از هفته های پایین دمنوش رازیانه میخورده برا شهلایی چشم های دخترش.

خب اتفاقی هم نیفتاد

راستی دوستان برای من همه چیز طبیعی و نرمال بود و واقعا مرگش بی علت بود جفتم بعداززایمان بازور دکتر ک ...

😔😔😔😭😭🙏🙏ممنون ک اومدی و گفتی همه اینجوری هوشیار شدیم از صمیم قلب تسلیت منو بپذیر.....😔

نمیشه تجربه منتقل نکنیم که

اصلا علم افواهی (علمی که سینه به سینه از نسلی به نسل دیگه منتقل میشه) یه علم مهمه. گاهی گره کار حاملگی یا نوزادی فقط بر اساس تجربه یه مادربزرگ باز میشه!

من پیشنهاد میدم از این به بعد از الفاطی مث «حتما» و «قطعا» کمتر استفاده کنیم و انتخاب رو به عهده تجربه شخص از بدن خودش، دیدگاه هاش و تشخیص پزشکش واگذار کنیم.

همین.

@فیروزه99   عزیزدلم تاپیک خلاصه شما خیلی مفیده. خیلیییییی مفیده. اگر اذیتت میکنه میتونی یه قید اول تاپیک اضافه کنی و باقیش رو کپی کنی مث سابق.

از انتقال تجربیات_سخت# و دردآلود# نترسیم. من خودم سونوهای مربوط به جفت به تخمدون چپم بود. ولی از وقتی اون دوستمون چسبندگی داشتن دیگه گوشمو کشیدم تا جدی باشم.

منم یه وقت سونو بگیرم برم ببینم مایع دور جنین در چه حاله.

در ضمن دوستانم اگر واقعا از طرح اشکالات من اذیت‌ میشید و استرس میگیرید و فکر میکنید خیلی بیهوده ست (انصافا خالی نمیبندم) بی هیچ تعارفی ریپلای کنید و بگید

تا من دهان بدوزم.

وقت گرفتم. گفتم سونوی آکْرِتا رو هم اضافه کنن.

طبق همه سونوها الان توی هفته ۲۰ هستم. فکر کنم وقتش مناسبه‌. ممنون از خانم صابریان چون این مطلب رو توی گروه ایشون خوندم. توی نت چرخی زدم دیدم نتایج تحقیقات اون وری ها هم اینه توی همین هفته ها آکرتا قابل تشخیصه. و تایم مناسبیه. یکیم توی سه ماهه سوم بود دیگه.

آقا من خارجی محور نیستم ها

تو سایت های ایرانی مطلب کم پیدا میکنی

مجبور میشم هی چرخ بزنم.

سلام دوستان نمیدونم من رو یادتون هست یا نه... من سال 95سزارین اورژانسی شدم اسفند98فهمیدم خدا دوباره ...

سلام جنین من روزی سه بار سکسکه به مدت ۵ دقیقه میکنه البته بند نافم دو دور دور گردنشه به نظر شما این تعداد سکسکه طبیعیه؟

سلام دوستان نمیدونم من رو یادتون هست یا نه... من سال 95سزارین اورژانسی شدم اسفند98فهمیدم خدا دوباره ...

به منم از ۱۲ هفتگی اسپرین داد ه گفت تا ۳۶ هفته بخور برای خونرسانی به جنین وکنترل فشار خون  

سلام جنین من روزی سه بار سکسکه به مدت ۵ دقیقه میکنه البته بند نافم دو دور دور گردنشه به نظر شما این ...

واسه منم روزی سه چهاربار سکسکه میکرد فرشتم... من شرمندم اطلاعاتی توی این زمینه ندارم که بتونم راهنماییتون کنم عذر تقصیر...

خدایا بی نهایت بار شکرت...
به منم از ۱۲ هفتگی اسپرین داد ه گفت تا ۳۶ هفته بخور برای خونرسانی به جنین وکنترل فشار خون  

از اونجایی که کل بارداریم خوب بود و هیچ مشکلی نداشتم و فشارخونمم از 10تجاوز نمیکرد هیچوقت... هیچ دارویی بمن داده نشد... حتی آسپرین...

خدایا بی نهایت بار شکرت...
عزیزم دکولمان جفت یک اتفاق هست خواهر خود من هم که هیچ کدوم از این کارها را نکرده بود و بارداری اول ...

ممنون بابت همدردیت عزیزم....راستش از ساعت ۱۲شب دردام شروع شد بچم تا اون ساعت تکون میخورد...اما از ساعتای ۳ که دردم شدت گرفت رحمم به شدت سفت شده بود دیگه حرکت نکرد دکترم تا رسیدم بیمارستان سونو گرفت گفت قلب بچه نمیزنه...مرده به دنیا اومد متاسفانه...منم اگه زودتر به بیمارستان رفته بودم الان بچم تو بغلم بود

راستی دوستان برای من همه چیز طبیعی و نرمال بود و واقعا مرگش بی علت بود جفتم بعداززایمان بازور دکتر ک ...

عزیزم چند وقته میگذره از این اتفاق؟

قصد داری کی باردار شی ان شاالله؟

دکتر به من هم گفت که غلظت خون دارم و باید تو بارداری بعدیم از هفته ۱۲ آسپرین مصرف کنم...