2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733906 بازدید | 90151 پست

سلام دوستان اینجا کسی تونسته بعد یکبار سزارین، زایمان طبیعی داشته باشه؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

چه تاپیک عالی 👌👌👌👌👌

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم. ممنون از همه دوستانی که واسم دعا کردن خدا خیرتون بده. من امروز پیش یک پزشک دیگه سونو شدم گفتن که وزنش خیلییییی کمه و سن بارداری با سن پریود همخوانی نداره. حالا تا هفته دیگه بهم مهلت دادن که ببینن وزنش بیشتر میشه یا نه.میخواستم ببینم شما برای وزن گیری جنین چی پیشنهاد میدین؟ چیزهای زود اثر چیا هستن؟

به یکیشون که اصلا!  اون یکی هم ان شاﺀالله که حواسش بوده..  حالا باز نوبت دکتر دارم یادم ...

دلت رو بد نکن. عددش بالا نیست.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام دوستای خوبم. ممنون از همه دوستانی که واسم دعا کردن خدا خیرتون بده. من امروز پیش یک پزشک دیگه سو ...

خداروشکر که بخیر گذشت

بستنی خیلی رو وزن گیری اثر داره،روزی حداقل دوتا بخور

آبگوشت هم بخور،غذاهای مقوی و چرب و چیلی😊

ولی بستنی یادت نره

برو‌ دکتر غدد یه تحقیق مبسوطم درباره درمان های طبیعی بکن بگرد نظرات همه رو بخون، ضیایی، کرد افشاری ...

ممنون باران جان از راهنمایی که کردی،حتما پیش یه دکتر طب سنتی میرم در و

احتمالا آزمایش و تکرار میکنم

بچه ها من امروز رفتم معاینه تحریکم کرد از همون موقع زیر دلم و کمرم درد داره خیلی بی قرارم.دسمال میذا ...

درد و تحمل کن اب گرم حوله گرم قر اگ استراحت کنی دردا ممکن باز بره بعد تحریک حسابی درد میاد سراغت ک برا باز شدن دهانه خوبه فعالیت کن بزار زودتر راحت شی گلاب هم خوبه یکی خوردنش و یکی هم میگفت رو پد ریخته استفاده کرده استرس هم روند کند میکنه پس ب چیزای خوب فک کن 

@وارش۴   عزیزم خبری ازت نیست

خوبی؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
@وارش۴   عزیزم خبری ازت نیست خوبی؟

سلام باران جان و همه ی مامان های عزیز، ممنون از احوالپرسیت ،خداروشکر خوبم،اتفاقا هرشب البته بهتره بگم نیمه های شب میام و به تاپیک سر میزنم ،کل روز رو حسابی مشغولم  یکمی درس های پسرم که کلاس اولیه البته پدرش که باشه من کاملا معافم   دخترم حدودا یه هفته ای میشه راه افتاده و ما رو هم دنبال خودش کشونده!بیشتر واسه اینه که کمتر فرصت میکنم پیام بنویسم، وگرنه دلم با شماست، شما هم باران عزیزم میبینم که کمک حال بچه های اینجا هستی خدا خیرت بده،راستی در جریان بودم کسالت کوچولو داشتی گفتی آزمایش دادی و بهتر شدی،خداروشکر، برای فیروزه جان هم خیلی خوشحالم نی نی سفالیک شده ،ان شاءالله خیر و شادی مسیر راه همه ی دوستان منتظرم باشه  

بچه ها من امروز رفتم معاینه تحریکم کرد از همون موقع زیر دلم و کمرم درد داره خیلی بی قرارم.دسمال میذا ...

سلام عزیزم. وضعیتت نرماله بنظرم. اگر یکی دو روزه بهتر‌ نشد، دیگه وصل میشه به درد زایمانت این دردا

ولی ممکنه قطع بشه به زودی.

سجده، انواع ورزش های لگنی مث اسکات نشسته، اسکات ایستاده با پای باز طوریکه یه تکیه گاه داشته باشی و دستتو بگیری بهش. الکی فشار نیاد به بدنت ها. گاو گربه، پله نوردی.

خوردن دمنوش ها

گذاشتن شیاف مغربی روزی دو بار. هر بار دو تا. میتپنی بیشترم بذاری چون آخراشه. اگر نخوردی تا الان روزی یکی،دوتا هم میتونی بخوری‌.

اگر دردات جون دار شد من پیشنهاد میدم کرچک رو بخور.

ببین حموم خیلی خوبه. زیر دوش حسابی چرخش کمر و باقی ورزش هارو انجام بده. چون هوا یه خورده خنکه بعد حموم حتما مراقب باش سرما نخوره به شکم و پهلو هات

نفستم نگیره توی گرما. خوب نفس بکش. 

سلام دوستان اینجا کسی تونسته بعد یکبار سزارین، زایمان طبیعی داشته باشه؟ 

سلام. بله

این جانب و یه هفتاد هشتاد نفر دیگه از دوستام تاپیکم.

سلام دوستای خوبم. ممنون از همه دوستانی که واسم دعا کردن خدا خیرتون بده. من امروز پیش یک پزشک دیگه سو ...

بنام خدا

سلام عزیزم

شیربادوم بخورین البته اسمش شیر بادومه، شیر توش نداره. ۱۵تا بادوم رو بذارین اب گرم تا پوستش کنده شه، بعد بندازین تو مخلوط کن نصف لیوان اب بریزین با یک قاشق مرباخوری عسل، وقتی خوب مخلوط شد و بادوما پودر شد آماده س، این معجون ساده رو وقتی ب بچه های چندماهه هم میدی تاثیرشو میبینی، حتما برای جنینم عالیه دیگه. روزی ی بار بخورین حتما،بعد دیگه مغزجات تنها، معجون شیر و ۴مغز و موز و سویق و جوانه گندمو خرما هرچی مقویه بریزی تو مخلوط کن اینم شور هرچی انرژیه دیگه در اورده😁. آخرم بقول دوستمون کبابها و غذاهای چرب و چیلی با روغنای سالم فکرمیکنم موثر باشه🤔

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
سلام اینجا کسی هست تجربه زایمان طبیعی بعد دوتا سزارین رو داشته باشه،؟

سلام. بله. همه جوره ش هست

وی‌بک ۱

وی‌بک ۲

وی‌بک ۳

داشتیم.

این تاپیک رو‌ بخون. خاطرات و خلاصه نکات موجوده