2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
سلام عدد تیروئید همه آزمایشگاهها ثابته؟ من عددم 3.6 حدودا، ولی رنج آزمایشگاه زده 5.. خوبه؟ راس ...

ببین یچیزی یادم اومد سه ماهه اول و دوم و سوم با هم فرق داشت سطح تیروئید، ولی مجموعا از ۳ نباید تجاوز کنه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام دوستای گلم صبح همگی بخیر  یه سوال داشتم درد سینه تا چه حدش عادیه؟ من دیگه از دردش کلافه ش ...

سلام منم یادمه یه تایمی خیییلی درد داشتم! ولی به مرور برطرف شد. میخوای جهت اطمینان به دکترت بگو

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان ، من شهرستانم ، سال ۹۰ زایمان طبیعی داشتم ، سال ۹۵ در هفته ی چهل بارداری به علت دکولمان ، سزارین اورژانسی شدم و متاسفانه نوزادم رو از دست دادم ، امسال دوباره باردارم و اگه خدا بخواد اواخر اسفند زایمانمه ، خیلی دوست دارم وی بک بشم ، اما دکتر به من گفته چون دفه ی پیش در ۴۰ هفته دکولمان شدم ، این بار در ۳۸ یا ۳۹ هفته بارداریم رو ختم می کنه ، گفت اگه دردات به صورت طبیعی شروع بشن تا اون موقع ، وی بک انجام می دم اما اگه نشد باید سزارین بشی ، به نظرتون چکار کنم که تا حوالی ۳۹ هفته دردام شروع شن؟

خدایا تو بساز ،تو بسازی قشنگ تره
دوستان کسی دکتر امیرآبادی رو میشناسه  به نظرتون چه طوریه؟ برم پیشش؟

سلام من از خوبی هاش شنیدم. طرفدار طبیعی و ویبکه. به یکی از آشناها ی ما که سه سزارین کرده بوده و سر چهارمی رفته بود پیشش, خودش پیشنهاد وی بک رو داده بود و می‌گفت طبیعی نمیخوای؟!

و شنیدم تو طبیعی دستش بهتره تا سزارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام عدد تیروئید همه آزمایشگاهها ثابته؟ من عددم 3.6 حدودا، ولی رنج آزمایشگاه زده 5.. خوبه؟ راس ...

سلام فککنم هنوز برای اینکه در هر حالتی متوجه تکوناش بشی خیلی زوده! چون الان بچه خیلی کوچیکه

بعلاوه اینکه در موقع استراحت مادر، میگن تکوناش بیشتر میشه

هم اینکه چون مادر آرامش بیشتری داره بیشتر متوجه شون میشه

الکی نگران نشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان ، من شهرستانم ، سال ۹۰ زایمان طبیعی داشتم ، سال ۹۵ در هفته ی چهل بارداری به علت دکولمان ...

سلام

رابطه کامل بدون پیشگیری

پله نوردی با پاهای نسبتا باز

ورزش ها

شیاف مغربی عمیق

اینا برا من موثر بودن.

دکتر نگفت تحریک میکنه یا نه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

سلام بچه‌ها اگه یادتون باشه ۴سنبه که رفتم سونو فهمیدم بچه بریچه و خیلی تو ذوقم خورد، ۵شنبه میخواستم برم پیش خ صابریان تو ماشین گوشیمو رو بی آنتن گذاشتم و یه مقدار به زیر شکمم نور چراغ قوه شو گرفتم، بچه هم کم و بیش تموم میخورد. وقتی خ صابریان شکمم رو دست زدن گفتن به نظرم بچه افقیه!

(حالا نمی‌دونم بخاطر نور موبایل جابجا شده بود یا خودش از دیروز ش یکم چرخیده بود)

بعد شکمم رو چرب کردن و دورانی ماساژ دادن بهم گفتن بنظرم چرخید!!!

امروز دوباره رفتم سونو و دیدم الحمدلله سفالیک شده بود واقعا!!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام رابطه کامل بدون پیشگیری پله نوردی با پاهای نسبتا باز ورزش ها شیاف مغربی عمیق اینا برا من م ...

نه فقط گفت نهایتا از دو سه قطره آمپول فشار استفاده می کنه ولی چون ریسکش بالاست بیشتر از این نمی تونه باید دردای خودم شروع بشه

خدایا تو بساز ،تو بسازی قشنگ تره
نه فقط گفت نهایتا از دو سه قطره آمپول فشار استفاده می کنه ولی چون ریسکش بالاست بیشتر از این نمی تونه ...

درست گفته.

سلام بچه‌ها اگه یادتون باشه ۴سنبه که رفتم سونو فهمیدم بچه بریچه و خیلی تو ذوقم خورد، ۵شنبه میخواستم ...

فیروزه جان تبریک عزیزجونم. پیش به سوی قدم های بعدی.

من تیر خلاص رو بزنم به خودم و برم دیگه تا بیش از این حرف های خلاف نظر دوستان نزدم

ببین من چند روزه یه مساله فکرم رو درگیر کرده. میخواستم به عنوان کسی که صادقانه ماما صابریان رو دوست داره و مدیونشه خودم مطرح کنم این موضوعو.

تصمیم رو بهم بذارم به عهده دوستان

تابحال از چندین نفر شنیدیم خانم صابریان (واقعا به جهت منافع خود زائو و دلسوزی صادقانه شون) میگن بعضی از حقایق رو از کادر بیمارستان مخفی بکنیم.

در مورد خودمم ساعت پارکی کیسه آبم رو جابجا گفتن

با کلی بالا پایین توی ذهنم به این نتیجه رسیدم «حق»کادر بیمارستانه که حقیقت رو بدونن. چون هر اتفاقی بیفته اوتها مسئولن. بنظرم این حق الناسه. درسته شاید قوانین مشکل داشته باشه ولی استفتاء بکنید از دفتر مرجع. احیانا حق الناسه و مشمول دروغ مصلحتی هم نمیشه. احیانا. چون از همه مراجع خبر ندارم.

عذر_تقصیر# بابت اینکه اگر ناخواسته کسیو رنجوندم با حرف های امروز و چند روز پیشم چه در مورد طب چه باقی موضوعات.

سلام بچه‌ها اگه یادتون باشه ۴سنبه که رفتم سونو فهمیدم بچه بریچه و خیلی تو ذوقم خورد، ۵شنبه میخواستم ...

راستی طبق اخرین اطلاعاتم امید وی‌بک قبول نمیکنه

اما از یه فرد مطمئن شنیدم که واقعا اونجا پزشک مقیم نداره!!!!!!!!!!

اینم در مورد امید

اگر در اینده بهرحال اونجا زایمان انجام میشد و دوستانی داوطلب بودن اینو بهشون بگید تا تحقیق بکنن در مورد صحت و سقمش

دو تا موضوعی که خواستم اصلاح کنم اگر قبلا خلافش رو گفتم. البته در مورد موضوع اول موضعی نداشتم. ولی کلا

من تبریزیان# رو تا حد زیادی قبول ندارم راستش! چون میدونم طرفدار زیاد داره توی تاپیک، صحبتی نمیکنم ...

ممنون

من اصلا شخص خاصی رو قبول یا رد نمیکنم! به قول خودتون مثلا یه پزشک ممکنه کسی ازش خیلی راضی باشه، کسی هم کاملا برعکس..  در مورد اطبا سنتی و اسلامی هم همینطوره.. هر کدومشون نظرات جالب دارن و بعضا نظرات خاص!! نظرات ضد و نقیض هم در مورد همشون شنیدم.. ولی خب یکی از داروهای همین بنده خدا واقعا برام موثر بوده.. خیلی زیاد!! که حالا بدلایل تبلیغی مطرحش نمیکنم.. 

طب سنتی، اسلامی، نوین همه در کنار هم شاید بتونن به نتایج جالبی برسن.. 

سلام فککنم هنوز برای اینکه در هر حالتی متوجه تکوناش بشی خیلی زوده! چون الان بچه خیلی کوچیکه بعلاوه ...

سلام

ممنونم

واقعا نگران نباشم؟

آخه بعضی وقتا خیلی قوی تکون میخوره، ولی گاهی اصلا! 

فیروزه جان تبریک عزیزجونم. پیش به سوی قدم های بعدی. من تیر خلاص رو بزنم به خودم و برم دیگه تا ...

سلام ممنون باران جان

هم بابت تبریکت هم دلسوزی ای که کردی، فقط یه سوال!

مگه مسئولیت این موضوعی که گفتی، در درجه اول به عهده خود خ صابریان و دکتر رجایی نیست؟! وقتی اونا میدونن و قبول کردن....... در اولین درجه مسیولیت بعهده خودشونه

بنظرم اونا مسئولیت اصلی زایمانو بعهده دارن

ضمن اینکه خود بیمارستان ها هم انقدر با بقیه صادق هستن؟

همین هجمه هایی که از اطلاعات نادرست یا مخلوط درست و غلط به مردم میدن، مثل مدت زمانی که مادر از پارگی کیسه آب تا زایمان وقت داره، ریسک واقعی وی بک و.. حقایقیه که بعضی بیمارستانها و دکترها به راحتی از مریضاشون کتمان میکنن،

تو سیاست های کنترل جمعیت بعضی ها بی خبر تو سزارین چه بلاهایی سر مادر میاوردن (مثل بستن لوله ها)

و تو همین ایام کرونا هم در مورد نتایج واقعی مرگ و میر کرونا و آمار رسمی و غیر رسمی شبهات زیادی مطرح میشه

بخاطر همین راستش منم تو فضایی که اطمینان چندانی وجود نداره، بنظرم اگر آدم کادر مورد اطمینانی داشت واقعا مصلحت برنگفتن همچین چیزاییه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40