2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733951 بازدید | 90151 پست
سلام.دوستان یه سوال دارم.میگن فا صله از سزارین قبلی باید حداقل18 ماه باشه برا وی بک.من دوبار سزارین ...

سلام ریسک پاره شدن بخیه بیشتره ولی فکر کنم اگهسونو بدن و ضخامت رحم خوب باشه باز تنجام بدن

دوستان پيج خانم صابريان تو اينستا چرا پست جديد نميذاره خيلي وقته؟ 

پيچ مركز اميد ( ماما پروين شجاعي ) تند تند پست ميذاره زايمان فيزيولوژيك بدون بخيه و برش....گاها فيلم لحظه ي تولد هم ميذاره كه برا مامانايي كه ميخوان ترسشون بريزه خيلي خوبه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خواهش میکنم کمکم کنین خیلی علاقه به زایمان طبیعی داشتم تا اینکه هفته پیش دکترم معاینم ک ...

سلام.

تجربه ی من میگه به جملاتی مثل لگنت خوب نیست یا لگنت عالیه زیاد دل نبندین چون همه چیز روز زایمان مشخص میشه.

دوم اینکه عفونت را ختما پیگیری کنید تا رفع بشه چون مهمه.

بواسیر هم که در بارداری شایعه و ربطی به نوع زایمان نداره.

با دکترتون رک باشید. چطور میخواد زیرمیزی بگیره؟ 

سلام دوستان  زایمان من ده سال پیش سزارین بوده برای این زایمانمم واقعااا دلم میخواد طبیعی باشه ...

سلام.

بعد ده سال که انکار شکم اولید. اصلا لازم نیست بگید ویبک. بدون دکتر هم میتونید انشالله.

سلام. تجربه ی من میگه به جملاتی مثل لگنت خوب نیست یا لگنت عالیه زیاد دل نبندین چون همه چیز روز زایم ...

مامی آخه میترسم از اونایی شم که درد جفتشم میکشن

و بعدا پشیمون شم که چرا حرف دکترمو باور نکردم

حالا امروز میرم پیش یه ماما به اسم فرانک خواجه وند اونم معاینم کنه استرس معاینه دارم ک نکنه تحریک شم برا زایمان 

دکتر خواجه وندو کسی میشناسه😭

خدایا به داده ها و نداده هایت شکررر

خانما من سه سال و چهار ماه از سزارینم گذشته بود که دوباره سزارین شدم. دکترم بعد از عمل به من گفت دیواره ی رحمت خیلی ضخیم بود و محکم به جداره شکم چسبیده بود.

خوب نکته ی منفیش این بود که سزارین دردناکی داشتم و خیلی از اولی سخت تر بود.

اما نکته ی مثبتش اینکه نگران پاره شدن و نازک شدن رحم نباشید. البته خیلی مهمه که دکتر سزازین اول چقدر دقیق و متبحر بوده باشه. 

مامی آخه میترسم از اونایی شم که درد جفتشم میکشن و بعدا پشیمون شم که چرا حرف دکترمو باور نکردم حالا ...

منم درد دوتا را کشیدم. خودت را از نظر روحی قوی و‌آماده کن. باقی دست خداست.

منم درد دوتا را کشیدم. خودت را از نظر روحی قوی و‌آماده کن. باقی دست خداست.

کدومشو ترجیح میدی

از استرس دست و پاهام یخه الان هفته۳۸ و۵روزم الان کم مونده هفته۳۹تموم شه من هنوز بین طبیعی و سز موندم

خانومای عزیز  یه سوال  برای ویبک جفت قدامی مشکلی نداره(از لحاظ چسبندگی به خط بخیه سزارین ...

سلام عزیزم باید ماه هشتم سونو داپلر بدی تا از وضعیت چسبندگی خبردار بشی که خدایی نکرده چسبندگی نداشته باشه چون اگه چسبندگی داشته باشه نمیشه ویبک کرد

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤
کدومشو ترجیح میدی از استرس دست و پاهام یخه الان هفته۳۸ و۵روزم الان کم مونده هفته۳۹تموم شه من هنوز ب ...

من خیلی برای طبیعی تلاش کردم. از هفته ی بیست ورزش کردم. لگنم طبق معاینه عالی بود. دردام خودشون شروع شدن. هفته ی چهل بودم. اما دهانه رحمم باز نشد با اینکه چندجلسه طب فشاری هم رفته بودم. خلاصه مانع پزشکی پیش اومد  و بعد از نه ساعت درد رفتم سزارین... این سزارین اصلا قابل مقایسه با اولی نبود، هرچند باید اعتراف کنم دردای طبیعی هم شوخی بردار نبودن.

من خیلی برای طبیعی تلاش کردم. از هفته ی بیست ورزش کردم. لگنم طبق معاینه عالی بود. دردام خودشون شروع ...

یا موسی ابن جعفر

حالا ب من گفتن لگنت زیاد جالب نیس وزن بچمم هفته۳۷ سه کیلو بود من میخوام چکار کنم

خدایا خودت ب دادم برس