2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1719013 بازدید | 90098 پست
اره دوبار ازش پرسیدم محل سزارین رو میگید ۷ گفت اره. بعد تو سونو نوشت که ضخامت میومتر در کمترین دیامت ...

اخیلی خوبه دس ان شاالله زایمان خوبی داشته باشید.توروخدا برای من دعا کنین شرایط خوبی ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخیلی خوبه دس ان شاالله زایمان خوبی داشته باشید.توروخدا برای من دعا کنین شرایط خوبی ندارم

چشم اگر قابل باشم دعا میکنم. انرژی و فکر مثبت داشته باشی بسیار تاثیر گذاره. من خودم یه لحظه به اینکه سزارین بشم فکر نمیکنم . انشالله برای هممون بهترین پیش بیاد. قطعا خدا برای ما بنده هاش بهترین رو میخواد شک نکن 

اره دوبار ازش پرسیدم محل سزارین رو میگید ۷ گفت اره. بعد تو سونو نوشت که ضخامت میومتر در کمترین دیامت ...

سلام دوست عزیز 

ان شاءالله به خیری و خوشی زایمان کنی 

التماس دعای ویژه 

آرزومه یه زایمان خوب طبیعی با بچه سالم و خودم سالم 

2803
سلام من دیروز رفتم سونو ضخامت از رو شکم گفت ۷ میل. خودم تعجب کردم. البته ۷ سال از سزارینم میگذره . ا ...

چرا تعجب کردی؟؟؟

واسه من ۱۰ میل بود فاصله زایمانمم وقتی داپلر دادم دوسال ۴ماه بود

سلام باربی های تو خونه😃                                      گروه قرمز❤️      تاریخ شروع رژیم ۱۹ شهریور       وزن شروع: ۱۱۵.۵۰۰🙄 ....۱۱۳.۵۰۰✓.....  ۱۱۲...۱۱۱...۱۰۹,600...  هدف اول رسیدم هورااااا   ۱۰۹🔓🔑...۱۰۷،۸۵۰......۱۰۶...۱۰۵،۷۰۰...۱۰۴،۳۵۰✓ ...هدف دوم۹۹🥰🔒 هدف سوم   ۸۹🤩   هدف چهارم ۷۹😍💪               هدف آخر ۷۵🔒 💃💃💃🤩🤩 ......                              یبار ب هدفم رسیدم.الان هم میتونم مطمعنم.خیالت راحت غصه منو نخور😂                              ی خانم خونسررررد و صبورم 😊             حالا تو هی بیا خودتو جلوم جر بده 😅😅😅.               نه حالا ک فک میکنم منم بی عصاب شدم از دست این شوور و بچه ها🙄🙄🙄

عاقا ب شما ویبکی ها حسودیم میشه😒

بی تلبیتا😏 

خیلی رحم درد دارم لعنت ب سز😭😭😭

همش خواب میبینم رفتم بیمارستان میگم بیاین ب جای دو روز ی ماه صبر کردم دیگ بچمو طبیعی بیارید😆

سلام باربی های تو خونه😃                                      گروه قرمز❤️      تاریخ شروع رژیم ۱۹ شهریور       وزن شروع: ۱۱۵.۵۰۰🙄 ....۱۱۳.۵۰۰✓.....  ۱۱۲...۱۱۱...۱۰۹,600...  هدف اول رسیدم هورااااا   ۱۰۹🔓🔑...۱۰۷،۸۵۰......۱۰۶...۱۰۵،۷۰۰...۱۰۴،۳۵۰✓ ...هدف دوم۹۹🥰🔒 هدف سوم   ۸۹🤩   هدف چهارم ۷۹😍💪               هدف آخر ۷۵🔒 💃💃💃🤩🤩 ......                              یبار ب هدفم رسیدم.الان هم میتونم مطمعنم.خیالت راحت غصه منو نخور😂                              ی خانم خونسررررد و صبورم 😊             حالا تو هی بیا خودتو جلوم جر بده 😅😅😅.               نه حالا ک فک میکنم منم بی عصاب شدم از دست این شوور و بچه ها🙄🙄🙄
عاقا ب شما ویبکی ها حسودیم میشه😒 بی تلبیتا😏  خیلی رحم درد دارم لعنت ب سز😭😭😭 همش خواب می ...

عزیزم الان حرص بخوری فایده نداره؛ فقط اذیت میشی😘 

ماشاءالله برا دکترا تهران؛ ویبک جا افتاده مثل اینجا نیست دکترا و ماماها  فکر می کنند خل شدیمه ؛ اطرافیان که بماند. 

إن شاء الله دو سه سال یا هرچند سال دیگه برا بعدی اقدام کردی؛ ویبک نصیبتون شه .

فقط از الان آمادگی رو تو خودت بوجود بیار که من تلاشم رو میکنم؛ تا آخرش پیش می رم ؛ مگر وسط کار مشکلی پیش بیاد و سز شم و گرنه من جا نمی زنم .

بگو من می تونم 💪

سلام به همگی،تبریک به اونایی که تونستند با موفقیت ویبک کنند،بهار جان راست میگی اونقدر که مامانم سر این زایمان من  استرس داشت چون میگفتم طبیعی میخام چندبار قلبش درد گرفته بود و دکتر نمیرفت تا نکنه که بستریش کنند و بمونه بالا سر من ولی در نهایت سز شدم

راستی یه سوال از اونهایی که سز شدید،شماها سوند خیلی اذیتتون کرد؟آیا هنوز بی ادبی موقع دستشویی رفتن مشکل دارید؟من سر زایمان اولم سوند نداشتم ولی سر این یکی چون دکتر و بیمارستانم عوض شده بود قبول نکردند سوند نذارم،حالا گاهی مثانه ام اذیته،میخام ببینم طبیعیه؟

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن
2804
سلام به همگی،تبریک به اونایی که تونستند با موفقیت ویبک کنند،بهار جان راست میگی اونقدر که مامانم سر ا ...

سلام گلم 

من سر زایمانم سوند گذاشتند تا ده روز اذیت شدم 

زنگ زدم منشی دکتر گفت اگه تا یه هفته یا ده روز دقیق یادم نیست؛بیشتر طول کشید بیا دکتر 

اما خب من تا ده روزی طول کشید وقت هم نکردم چون بچه ام هم زردی داشت خودم رو فراموش کرده بودم که دکتر برم؛ دیگه خداروشکر خوب شدم .

ممکنه سوند رو بد بذارند و در بیارند و باعث شه درد کنه یا خدایی نکرده عفونتی؛ زخمی شده باشه

یا اینکه بدن ما حساس هست نمی‌دونم .

یه دکتری برو یا تماس بگیر .

2805
سلام به همگی،تبریک به اونایی که تونستند با موفقیت ویبک کنند،بهار جان راست میگی اونقدر که مامانم سر ا ...

من هم سر سزارین دوم سوند رو بد گذاشته بودن تا ده روزی موقع ببخشید ادرار درد و سوزش و داشتم و مجبور شدم بخاطرش دوباره آنتی بیوتیک مصرف کنم

سلام عزیزان.من امروز سی و هشت هفته وپنج روز شدم.قراربود دکتر معاینه کنه وگرد.گفت دهانه تا حدودی نرمه ویه فینگر هم بازه.اماسر خیلی بالاست،طوری که قرار بود تحریکمم بکنه اما گفت اونقدر بالاست که نشد تحریک کنم.😯در ضمن گفت شنبه برو سونو برا تعیین وزن.اگه وزنش بیشتر از سه ونیم باشه میری برا سز😢حالا عزیزانی که تجربه دارین پیشنهادتون چیه برا اینکه سر بیاد پایین واینکه اوضاعم چه جوریه به نظرتون.راستی مامای خانم دکتر که خواست قلبو چک کنه گفت زیر دستم انقباض حس میکنم واین نشونه خوبیه....دیگه نمیدونم توکل به خدا .دوستان التماس دعا دارم از همه تون.....

2801