2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733951 بازدید | 90151 پست
بله عزیز. انجام میدن ولی سعی کن بدون سونو و بررسی کامل شرایط جفت، بند ناف، جهت صورت جنین و... همچین ...

مممنونم عزیز الهی خیلی ببینی، یعنی تو سونو مشخصه که بند ناف دور سر جنین پیچیده یا نه؟ سونوگرافی معمولی یا رنگی؟

الحمدلله علی کل حال...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس نگران نباش! مانعی در مسیر زایمان نباشه ان شاءالله موفق به طبیعی میشی  خدایی نکرده مانعی هم ...

مممنونم عزیز

من اون دوتا پسرم هردو اول تا آخر سفال بودن پس مشکل لگن ندارم درسته؟ ناف هم اون دوتا هم خلفی و لترال بود این یکی هم همینطور، کوتاه بودنش رو نمیدونم،  ولی این یکی اول سفال بود بعد چرخید. و نکته مهم اینه که خیلییییییییییی تکون میخوره، بعضی وقتا واقعا خسته میشم، نه تکون عادی انگار دعوا داشته باشی، میترسم نکنه با بند نافش درگیر باشه. حرکاتش هم گاهی زیر دله گاهی تو پهلو گاهی سر دل، اصلا نمیتونم متوجه بشه که سرش الان کجاست...

الحمدلله علی کل حال...
سلام باران جان خوبی عزیزم تو حق داری ناراحت باشی چون واقعا دچار ترس شدی و چون مکونیوم غلیظ بوده خیلی ...

در مورد روغن مغربی هم دوست شما غلبه ی شدید سودا داشته. واسه همین وقتی روغن مغربی رو طولانی مدت به پوستش زده دچار اگزما شده

چون طبع این روغن سرد و خشکه

❌️پس هر واکنشی تو بدن در نتیجه ی غلبه گرمی نیست!!!❌️

ما ایرانی ها بدن های به شدددت سردی داریم و اکثر مشکلات و بیماری های ما از این جهته

در مورد مغربی هم بسته به برندش...هر قرص اگه ۱۰۰۰ میلی باشه نهایتا ۱ میلیه! یعنی ۱ دهم ۱ سی سی. که همونم اکثرش خارج میشه! اگه عمیقم گذاشته نشه که دیگه هیچی!

مثلا استفاده ی ۶_۵ عددش در یکی ۲ هفته آخر نهایتا هربار میشه ۰/۵ سی سی که این میزان که اکثرشم خارج میشه در قیاس با توصیه بعض اطبا که چندین سی سی در هربار حتی با ماساژ اونو توصیه میکنن اصلا میزانی نیست! و ریسکی هم ایجاد نمیکنه. مخصوصا با طبع سردی هم که داره

❌️متاسفانه اطلاعات غلط با تکرار زیاد جای واقعیات رو گرفتن

و این یکی از روش های پزشکان طب نوین برای پر کردن خلاهاییه که اطلاعاتی حولش ندارن یا به دنبال کتمانش هستن!❌️

ما به عنوان یه مادر تحصیل کرده که قصد زایمان طبیعی داریم وظیفه داریم عوامل تهدید کننده بارداری و زایمان رو درست بشناسیم و رعایت کنیم. واسه همین نباید هر ادعایی از جانب پزشک ها و ماماها رو بپذیریم

اکثریت مادرای باردار امروزی زایمان اولشون بدون هیچ روش تسهیل کننده زایمان و با بدن هایی به شدت سرد واسه انجام زایمان طبیعی بیمارستان بستری میشن و خیلی هاشون به علت افت ضربان و دفع مکونیوم سزارین‌میشن !  چرا؟؟؟

رستا جان چطور بود؟ آخه تا وقتی من تو تاپیک بودم سال ۹۷ هیچ کس این اتفاق براش نیوفتاد دوست دارم بدونم ...

من اون وقتا تاپیک فعال نبودم. فقط پی وی به من پیام داده بود که قسمت بخیه ها درد و سوزش دارم. گفتم منم سوزش رو داشتم ولی مشورت بگیره

به ماماشم گفته بود ظاهرا ولی بررسی نکرده بود

سال گذشته بود که پست گذاشت و از مشکلاتش گفت

ایشون وارد پروسه زایمان که شده بود مدت زمان خیلی طولانی درد کشیده بود

خیلی از پزشکا ویبک که طولانی میشه ریسک نمیکنن و بعد یه مدتی اگه زایمان پیشرفت کندی داشته باشه میبرن سز

ولی این بنده خدا بهش توجهی نشده بود و سر ۹ سانت با درد خیلی زیاد سر خونریزی افتاده بود و متوجه پارگی رحمش شده بودن

بعدشم که حین سزارین بنده خدا تیغ جراحی به یه عضویش زده بودن و کلیه شم دچار مشکل شده بود ، چندین مرحله جراحی شده بود. بیشتر از عوارض پارگی درگیر مشکلات کلیه ش بود

ولی لطف خدا بود که خودش و بچه ش زنده موندن

حالا جدای از مباحث علمی... مادر باردار و مخصوصا جنینش در معرض بلایا هستن.  چون مادر سیستم ایمنی ضعیفی هم داره امواج منفی زودتر روش اثر میکنه. واسه همین باید اطرافیان مداومت داشته باشن به صدقه، خون ریختن، نذر و دعا و...

که خدایی نکرده مادر و بچه دچار مشکل نشن

این وجه رو قدیمی ها خیلی مواظبت میکردن و متاسفانه ما خیلی وقتا ازش غافلیم

مممنونم عزیز الهی خیلی ببینی، یعنی تو سونو مشخصه که بند ناف دور سر جنین پیچیده یا نه؟ سونوگرافی معمو ...

من سر اولی سونو آنومالی رفتم دکتر گفت بندناف داری. سونوش معمولی بود

سر سومی هفته ۳۶ سونو داپلر. ولی هفته ۴۰ که رفتم تشخیص ندادن و گفتن نیست! ولی بود همچنان‌ . بچه درشت شده بود و پایین تر رفته بود دکتر دید نداشت

دستگاهشون دقیق باشه و هفته بارداری خیلی بالا نباشه می بینن. هفته های آخر بچه پایین میره و درشت میشه تشخیصش سخته

چیزی که مهم تر از تشخیص بندناف اینه که بگن بندناف آزاد و شله یا تحت فشار

واسه مادری که قصد زایمان داره داپلر ضروریه مخصوصا اگه بچه کم وزنه‌. وزنش خوب باشه ضرورتش کمتر میشه

ولی حتی اگه داپلرم نرمال باشه ممکنه حین پایین اومدن بچه بندنافش کشیده بشه. پس تا وقت زایمان مشخص نمیشه طول بندناف جواب میده یا نه!

بعضیا بندنافشون به قدری بلنده که با ۵ دورم شده طبیعی زایمان کردن اما بعضیا اینقدر کوتاه بوده که بدون پیچیدن دور بچه هم بچه پایین نیومده 

سعی کن آرامش داشته باشی. از استرس پرهیز کنی. فعالیت سنگین، حرکات جهشی و تند نداشته باشی. ماه آخر خوب نفس بگیری. اگه وزنش کمه حتما هفته ۳۶ داپلر بدی و وضعیت شریانا رو بررسی کنی. مواظب فشارخونت باشی

و طاقباز نخوابی و لم ندی! در این حالت کیفیت خونرسانی کاهش پیدا میکنه و بچه برای بهتر شدن سطح اکسیژن و خون مدام جا به جا یا بیقرار میشه

مواقع استراحت بیشتر مواقع به سمت چپ دراز بکش و موقه نشستن به جلو خم شو

به پشت اصلا نخواب

مممنونم عزیز من اون دوتا پسرم هردو اول تا آخر سفال بودن پس مشکل لگن ندارم درسته؟ ناف هم اون دوتا هم ...

هفته چندی؟ وزنش چقدره؟ شما گفتی هفته ۲۸،  ۱۴۰۰ ؟ درسته؟

دوستم مشکل لگنی داشت بچه هاش اصلا سفالیک نمیشدن

یا یکی از بچه های اینجا بود که به خاطر آسیبی که از بچگی دیده بود. یه ضایعه تو لگنش ایجاد شده بود که کیسه آبش پاره میشد و بچه هاش با وجود سفالیک بودن پایین نمی اومدن. هر ۳ زایمانشم سزارین شد

مشکل فیزیولوژی معمولا نادره. اصلا فکرتو درگیرش نکن

اگه وزن گیری بچه ت خوبه، حرکات زیادش جای نگرانی نداره. میتونی واسه اطمینان داپلر بدی

ولی من سر بارداری اول به پشت که میخوابیدم حرکت بچه خیییلی زیاد میشد. که فهمیدم به خاطر کاهش سطح خونرسانی تو این حالته

یا وقتی سردش میشد یا مواقعی که استرس داشتم

از این موارد پرهیز کن

واسه سفالیک شدنشم سجده های طولانی، پیاده روی، خم شدن به جلو، ۴ دست و پا

نذار سردی هم بهت بخوره. از زیر سینه تا زیر باسن رو گرم نگه دار

سجده و پیاده روی رو وقتی برو که بیداره و حرکت داره

ن عزیز ۱۵ماه شیرخودمو دادم بعد تا ۲ماه کم کم شیر پاکتی دادم اونم دیگه ندادم غذا نمیخورد 

خیلی خوبه خداروشکر شیردهیش هم کامل شده بود تقریبا.خدا بهت قوت بده بتونی هر دو شونو ب نحو احسن بررگ کنی

من اون وقتا تاپیک فعال نبودم. فقط پی وی به من پیام داده بود که قسمت بخیه ها درد و سوزش دارم. گفتم من ...

واقعا صدقه رو نباید فراموش کنیم‌.من همیشه میگم مردم خودشون مشکلی هم ندارن ولی بخاطر بی حوصلگی یا مشکلات مالی(ک عمده ش از ترسه وگرنه بچه روزی رو بیشتر میکنه) بچه نمیارن یکی هم ک میاره انگار خیلی تو چشمه 

خدا کمک کنه ب همه مادرای باردار و امواج منفی رو خودش دور کنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم

سلام عزیز تحت نظر طب اسلامی باش جمع عدد ماه اقدامت با عدد سنت زوج بشه خودت منابع کلسیم و منیزیم ر ...

من متولد ۸۰ چه ماهی اقدام کنم خیلی دلم پسر میخواد

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سلام عزیز تحت نظر طب اسلامی باش جمع عدد ماه اقدامت با عدد سنت زوج بشه خودت منابع کلسیم و منیزیم ر ...

طب سنتی اسلامی یا نوین کدوم برای پسرزایی بهتره 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خیلی خوبه خداروشکر شیردهیش هم کامل شده بود تقریبا.خدا بهت قوت بده بتونی هر دو شونو ب نحو احسن بررگ ک ...

ممنون عزیرم  تاحالا ک خیلی بلا سرم اومده امیدوارم بتونم طبیعی زایمان کنم

بیشتر از ۴۰ بخیه؟ من حتی این میزانم دیدم که بعدش مجدد زایمان طبیعی داشتن اما نباید وزن بچه بالاتر ب ...

من تعداد بخيه رو نميدونم ولي ميگفتن خيلي بالاس و اينكه بچم ٣/٦٠٠ بود ماماهمراهم ميگفت بايد بچه كم وزن تر بود راحتر ميتونستي ولي خب از كجا ميفهميدم اولين زايمانم بود 

رستا جون سلام 

این جمع ماه لقاح و سن همیشه درست در نمیاد 

من واسه خودم حساب کردم درست در اومد ولی چند نفر دیگه حساب کردیم. دقیق درست نبود 

رو این مورد فک نکنم بشه حساب کرد