2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
سلام عزیز جانم؟ 

راستش من حدود ۱۰ سال پیش یه جنین ۵ماهه بیماری هیدروپس داشته پزشکا گفتن که بایدسقدبشه' طبیعی زایمانش کردم البته باآمپول فشار و کلی دردسر''الان باردارم ۲۸هفتم'میخاستم بدونم چکار کنم که بتونم طبیعی زایمان کنم'آیا میتونم بدونه اینکه کلاس ورزشهارو توی خونه انجام بدم با حتماباید برم کلاس' و دیگه اینکه از پزشکم راضی نیستم چون هروقت میخام برم مطبشون یکی دیگه جایگزینشون گذاشتن که من ازش راضی نیستم' حالا دنبال یه پزشک خیلی خوبی میگردم که بیمارستان خصوصی بتونه طبیعی زایمانم کنه'ولی خب هیچکسی رو نمیشناسم'اهواز هستم'ممنونم بتونی کمکم کنی🙏🙏

عزیییزم نمیدونم وی بک داشتید یا نه ولی به هرحال امیدوارم لذت یک زایمان راحت رو بچشید راستی یه جاد ...

ممنونم عزیزدلم ان شاء الله

میشه بیشتر توضیح بدید راجع به واکسن یا تو شخصی بهم بگین؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. چطوری همسرتان رضایت میده که بعد از سزارین برید برای ویبک؟  من خودم از هفته 24 پیش خانم ص ...

یبار فیلم عمل سزارین رو بذار ببینه خودش کوتاه میاد 

درضمن اگر احتمال پارگی رحم در ویبک ۲ درصد باشه، توی سزارین ۱۰۰ درصد هست🤷

اول دلایل منطقی داشته باش و بهش توضیح بده اگر قانع نشد از روشهای احساسی استفاده کن🤪

آقا یه کمک من اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم و مواد قندی نخورم چه کنم میترسم دکتر گفت احتمالا بچه خی ...

هرچی تو خونه داری خیرات کن و دیگ نخر که توی خونه نباشه سمت سوپرمارکت و فروشگاه هم نرو اصلا

@rasta10    جان یه کاربری هم که من میشناسمش چندوقت پیش اومد یه سوالی پرسید که پیامش مابی ...

سلام عزیز 

تو اصفهان فقط دکتر غروی که بعد تو تا سزارین طبیعی قبول میکنممن خودم پیش ایشون رفتم 

دکترهای دیگه فقط ویبک یکی قبول میکنند 

به نظرم هر کس تو اصفهان میخواد ویبک کنه اونم ویبک دو زیر نظر خانم زمانی باشه و گرمه دکترها خیلی دلگرم نمی‌کنند و تلاش خاصی هم انجام نمیدند

مامان خانوم مبارکت باشه... خاطره رو خوندم و کیف کردم... خوش به حالت که حسرت به دل نموندی. خوش به حال ...

سلام صفاجووون 😍

خوبی؟ 

بچه های گلت خوبند؟؟

مامانی می‌گفت دوباره قلمبه شدی آره ؟

کلیییی ذوق کردم برات🥰🥰🥰🥰

دقیقاً همینطوره که گفتی! نمی‌دونم ،انگار چالش های زایمان طبیعی رو دوست نداشته و مامان های حاضر آماده ...

عزیزم شما شمالی هستی؟ کدوم شهری؟ دکتر و بیمارستانی ک برای وی بک انتخاب کردی کجاست؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتتو ب منم بگی🙏🌷

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
مرسی عزیزم آخ گفتی الهی آمین من الان گاهی به صورت بچه م نگاه می کنم میگم خدایا به هرکی بچه میخواد ...

مامانی عزیز معلومه ک خیلی خیلی‌مهربونی. خدا بچه هاتو برات حفظ کنه و عاقبت بخیریشونو ببینی🤲🌷

راستی خاطره زایمانت عاااااااالی بود. ان شاءالله زایمان طبیعی و خوب قسمت همه اونایی ک آرزوشو دارن🤲🌷

راستی تو خاطره ای ک گفتی جریان اون فرشته ای ازش میترسیدی چی بود؟ برام سوال شد واقعا🤔

با وزن پایین بچه، نپیچیدن بند ناف و کوتاه نبودنش، گزینه ی خوبی واسه چرخوندن بچه بودی ولی نمیشه گفت ...

رستا جان دوستای شمالیت وی بک نداشتن؟

از‌بچه های تاپیک تو‌این چند سال شمالی هایی ک وی بک داشته باشن نبوده؟ آمار دکترا و بیمارستانای شمال ک برا ویبک مناسبن رو ندارین؟

یبار فیلم عمل سزارین رو بذار ببینه خودش کوتاه میاد  درضمن اگر احتمال پارگی رحم در ویبک ۲ در ...

بهش همه چیز رو نشون دادم، ولی متاسفانه میگه من وقت ندارم که هی بیام وبرم باید به کارهام برسم☹️

البته برای سزارین هم فقط صبح میمود که رضایت بده وبعدش دنبال کارهاش زود 😔

میگه معلوم نیست تو طبعی دو روز درد بکشی یا چندساعت من چطور درگیر بشم🙃😔البته اینم میدونم چون رانندگی بلد نیست دوست نداره تو ماشین یکی دیگه صدام بلند بشه

مطمئنی از بخیه هاست و از روده نیست؟ یبوست نداری؟ من سزارین خییییلی بدی داشتم. به خاطر حساسیت به نخ ...

من قبل بارداری درد نداشتم جز موقع پریود ک میسوخت شدید الان درد پریودی دارم ظهر ها شکمم بالا میاد نفسم تنگ میشه بدنم سنگین میشه حال هیچ کاریو ندارم شکمم خوب کار میکنه ولی ظهر ها اینجوریم

چرا ؟ یعنی میگی مجازاتش نکنیم اصلا؟ بزاریم راست راست بدون خاطره بچرخه براخودش😏

عزیزم پسر گلش مریض شد درگیر بود حالش خوب نبود ولی ایشاا... از این ب بعد یکم وقت بزاره بنویسه   همه مامانا ک ننوشتن نمیدونن چقد منتظریم    درضمن از توام ممنون مامانی جان عالی بود من از اخرش میترسم موقع زور زدن کم نیارم بیهوش نشم خسته نشم خلاصه چیزی نشه خدا خودش بخیر کنه