2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه پسرم نشکسته بود. مو برداشته بود ۲ هفته تو گچ بود. با اون دست گچ گرفته اینقدر آتیش میسوزوند خود ...

رفته بودم خونه دوستم

دو تا پسرش رو طبیعی زایمان کرده بود

اون موقع پسرش ۳ ماهش بود

گفت با اینکه وزن پسر دومش ۳۳۰۰ بوده و از پسر اولش ۴۰۰ گرم کمتر بوده ولی کتفش موقع زایمان مو برداشته

کسی اینجوری بوده؟؟؟ شنیدین کسی بچه ش این طوری شده باشه؟؟؟

میگه دکتر زنان گفته توی کانال زایمان بهش فشار اومده

پیش دکتر ارتوپد که برده و عکس رو نشون داده گفته تو که زایمان دومت بوده احتمالا کشیدنش کتفش شکسته

تبریک میگم عزیزم. باریک الله به همت و توکلت. من که قم هستم هنوز درمورد پزشک و ماما و بیمارستان سردرگ ...

خیلی ازت ممنونم،

واقعا اگه مامای همراهم نبود قطعا سزارین بودم برای من هم دکتر قاسمی و هم ماما و هم بیمارستان عالی بودن، ان شاالله برای شما هم بهترینا رقم بخوره

داخل نت سرچ کن دفع بلغمی نوزاد می بینی چطوره... داخل دفع حالت ترشحات غلیظ هست سرچ کنی تصویرشو میار ...

سلام دخترمن37روزشه امروز بخاطر اگزماصورتش بردمش دکتر. دکتربعد معاینه گفت لگنش سفته و خطوط رانش متقارن نیس براش سونو نوشت. سونو هم تا شنبه نیس 

کسی دراین باره چیزی میدونه ممکنه چی باشه

سامی جان چطور شاپرک تو لیست نبود

قبلا اعلام کرده بودم هر کس تو لیست نیست اعلام کنه. شاپرک جون هم رو تو تاپیک ندیده بودم. تا اینکه از رستا سوال پرسید و من سه شنبه   همین هفته صفحه ۴۰۵۹ وارد لیست کردمش. ان شاالله سه شنبه هفته آینده هم تیک ویبکش رو میزنم 😊

سلام دخترمن37روزشه امروز بخاطر اگزماصورتش بردمش دکتر. دکتربعد معاینه گفت لگنش سفته و خطوط رانش متقار ...

روزی که زایمان کردم تو بیمارستان دکتر به یه خانمی گفت لگن بچه مشکل داره ببر سونو. به من هم گفت پای بچه انحراف داره که بردیم ارتپد گچ گرفت . 

شما حتما پیگیر باش ولی جوابش رو حتما ببر ارتپد اطفال . چون اونا تخصصشون در مورد بچه ها بیشتره 

من اطفال نبردم و پشیمون شدم.