2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
ممنون عزیزم بابت جوابتون.تو بارداری که نمیشه بادکش انداخت و فقط مجبورم همون قرص رو مصرف کنم.البته شب ...

انشاءالله البته منم چند ماه بعد از به دنیا اومدن دخترم بادکش انداختم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم صبح همگی بخیر 

یه سوال داشتم درد سینه تا چه حدش عادیه؟ من دیگه از دردش کلافه شدم شبا یه خواب راحت ندارم تو خواب هم دردشو احساس میکنم مخصوصا یه سینم کسی اینطوری بوده ؟سر دخترم اصلا درد نداشتم فقط بزرگ شده بود. نگرانم لازمه برم به دکتر بگم؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

سلام ان شاء الله که حال همه دوستان عزیز خوب باشه . 

عزیزان این روزا بد جور دلم گرفته همش احساس میکنم برام ویبک جور نمیشه اخه خوزستان کجا تهران کجا اونم با دو بار سزارین . 

همش میگم خدایا چرا کسی نبود منو راهنمایی کنه سر زایمان اولم . کاش حداقل سر بارداری دوم این زایمان ویبک رو می شناختم 

این همه آدم مخصوصا دکترا منو می ترسونن میگن با دو بار سزارین رحم پاره میشه و ... 

باور کنید من اصلا ادم ضعیفی نیستم از لحاظ روحی ولی سر این بارداری اصلا روحیه ندارم و حتی جسمم هم متاثر شده . 

سلام ان شاء الله که حال همه دوستان عزیز خوب باشه .  عزیزان این روزا بد جور دلم گرفته همش احساس ...

سلام دوست عزیز

منم دقیقا مثل شما ،البته با این تفاوت که تهران هستم و دکترمم قبول به ویبک کرده 

ولی الان خیلی مردد نمیدونم کدوم روش رو انتخاب کنم یه روز میگم حتما ویبک میکنم یه روز میگم نه شاید نتونم خیلی تو نحوه زایمان موندم

از طرفی هم حال روحی که داغون 

اگه میشه برای ریحانه کوچولو شش ماه ام حمد 
سلام ان شاء الله که حال همه دوستان عزیز خوب باشه .  عزیزان این روزا بد جور دلم گرفته همش احساس ...

سلام عزیزم. بگردی دکتر پیدا میشه ان شاءالله

باید زیر و رو کنی کل مطب هارو.

جوینده یابنده ست.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

به بلوک زایمان کل بیمارستان ها زنگ بزن.

شماره مطب کل متخصصین زنان رو از نت بگیر و دونه دونه با حوصله زنگ بزن. هر کسم جواب سربالا داد صبوری کن و زود بهت برنخوره

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

ببین همین که زنگ میزنی میپرسی، یکم از عجیب بودن این موضوع کم میکنی. جایی اگر حرف بزنی، اطلاعات موثقی بدی، شاید به ظاهر بی ارزش باشه، ولی یه قدم برای هموار کردن مسیر وی‌بک برمیداری. من به آینده ها خیلی امیدوارم ولی معلوم نیست کی این موضوع جا بیفته. زمان میبره. این قدم های کوچک شاید تو نظر ماها کم باشه اما برای خدا خیلی ارزش داره.

وقتی تهران بودم (با اینکه حمایت نمیشدم که سراغ پزشک و بیمارستان خوب برم) خیلی به فکر دوستان شهرستانم بودم. تا همین چند وقت پیش هم همین حسو داشتم. اما از وقتی خودم توی یه شهرستانم که با شنیدن وی‌بک شدنم چشماشون گرد میشه، دارم به این بلوغ میرسم که مسیر پیچیده تر، دلیل بر شکست نیست. اتفاقا باید طبق وُسعِت تلاش کنی و رشد کنی. برای مثال اگر یه خانم تهرانی بین ۳پزشک که سابقه وی‌بک متعدد دارن، مخیر به انتخابه. درواقع بدون اینکه تلاش بکنه افتاده تو مرحله آخر.

تلاش هارو قبلش یه عده دیگه انجام دادن

حالا ما تو استیج بالاتری قرار داریم. ما همون یه عده در حال تلاشیم که خدا انتخاب کرده تا اولین های این مسیر باشن. ناراحتی نداره. لیس للانسان الا وسعها. برای انسان همون تلاششه که میمونه.

حالا فکر کردی کسی که وی‌بک کرد لزوما زنانگی و مادرانگی با کیفیت تری خواهد داشت؟

عافیت، سلامت، کیفیت، همه ش دست خداست.

چون این ها نتایجه. اصولا نتایج الا و لابد دست خداست.

اینم بگم تجربه بشری ثابت کرده روحیه قوی و رضایت از زندگی به هر چیزی میچربه! چه فایده از تلاش برای وی‌بک وقتی قراره آدم غمگین بشه؟ روحیه ش رو ببازه؟

ببین همین که زنگ میزنی میپرسی، یکم از عجیب بودن این موضوع کم میکنی. جایی اگر حرف بزنی، اطلاعات موثقی ...

ممنونم باران جانم 

ولا من خیلی ادم قوی بودم هم روحی هم جسمی نمیدونم چطور شد یه دفعه اینجوری شدم میگن هورمونای بارداری  تاثیر دارن نمیدونم چقد صحت داره . 

تا الان چن تا دکتر رفتم ولی فقط خدا شاهده بیرونم نکردن از مطب از بس تند جواب میدن 

ممنونم باران جانم  ولا من خیلی ادم قوی بودم هم روحی هم جسمی نمیدونم چطور شد یه دفعه اینجوری شد ...

اشکال نداره. شما نیتت رو درست کن. به قول یکی از شخصیت های اینیمشن فیلشاه، اونا فیلان و بهمانن.

هر روز تماس بگیر مطبشون فوت کن تو گوشی. یه بار که رد میشدی چسب بزن رو زنگشون بذار کر بشن

به یه وانتی پول بده بره تو محلشون هندونه بفروشه. بگو بلندگوش از این قدیمی ها باشه که صدای طرف عین صدا اگزوز موتور میشه.

در روز انقد دردای مختلف میادو می‌ره نمی‌دونم چی به چیه گیج شدم

وقتی درد اومد تخم شوید دم کن بخور قر بده و پله اگ وقتش باشه منظم میشه سختی زایمان همینه ک نمیدونیم وقتش کی هس 

ببین با علم و حساب دنیوی اصلا جای امیدواری برا ماها نیس فقط توسل و دعا میتونه بدادمون برسه پس سعی نکن ب چیزای منفی فکر کنی بی جهت استرس بکشی. چله بردار زیارت عاشورا با صدلعن و سلام حدیث کسا قدر صلوات فاطمیه و روزی ۷۰ بار ب نیت سلامتی نی نی و رحمت ک چیزیش نشه حمد بخون و بسپار بخدا اگ شد ک شکر نشد پس مصلحت بوده بالاتر از سیاهی ک رنگی نیس والا چرا باید اینقد ب خودمون فشار بیاریم من سر دوتا قبلی خودم کشتم هر انچه ک باید کردم نشد ک نشد این یکی سپردم ب اهل بیت

ببین با علم و حساب دنیوی اصلا جای امیدواری برا ماها نیس فقط توسل و دعا میتونه بدادمون برسه پس سعی نک ...

عزیزم ناامید نباش. با حساب دنیوی هم ۷۰درصد احتمال موفقیت هست.