2777
2789

دوستم ۲۶ سالشه. پسره فکر کنم ۳۳ اینا باشه شایدم بیشتر.

حالا این اومده برای من تعریف میکنه. مدتی همو میشناختن و اینا. حدود دو سه ماه.

پسره بهش میگه بیا حرف‌ بزنیم. دوستم هم تا جاییکه من میدونم خیلی بهش علاقه داشت. میپرستیدش اصن.

میگه اوکی و‌ میرن تو ماشین و پسره دستشو اول میذاره رو پای دوستم.

خلاصه ببخشید ولی برای راهنمایی گرفتن نیاز دارم بگم که ازش درخواست بوس‌ بغل و ل.ب و اینا میکنه و کلی هم لمس کرده اندامای دوستمو

حالا دوستم حالش بده. میگه نمیدونم عادیه و باید بخاطر دوست داشتنش هیچی بهش نگم‌ یا اینکه یه وقت پسره فکر نکنه دوستم با همه همینطوره و کلا اینکارس

کلا ریخته به هم‌. من ترسیدم یه چیزی بگم بهش و باعث جداییش از کسی که دوسش داره بشم. 

به نظرتون پسره میتونه پسر خوبی باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

مطمئنن و بدون ذره ای شک لاشیه هفت خطه !!!!! دیگه پرسیدن داره ؟؟؟؟؟؟ میگی ممکنه پسر خوبی باشه ؟ 😂😂

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

ن عادی نیست بهش بگه من تو ماشین نشد چیزی بگم ولی لطفا تا قبل از رسمی بودنمون من دوست ندارم از اینکارا انجام بدم 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر   اسمم رهاس یه علی دارم تو سن کم ازدواج کردم و الان خوشبختم.منو علی کنارهم کاملیم قشنگیم خوبیم .یه نمه تنبلم و تنها تو شهر دیگه زندگی میکنم کار علی ساعت کاریش طولانیه و درطول رز فقط چندساعت باهمیم.ی اراد  دارم که عشق منه بچه داداشمه ی خانواده پرجمعیت دارم ۵برادر و ۲خواهر ولی خانواده همسر بسی کم جمعیته دوبرادر و یک خواهر خب دیگه حس میکنم زیاد حرف میزنم عاشق کربلا و امام حسینم و اربعین امسال انشالله میخوایم بریم زیارت
2804

بستگی به حد و مرز دوستت داره..وگرنه بغل و بوسه تو اکثر روابط خود طرفین راضین و هست حالا اگه دوستت نمیخاد باید خط قرمزشو مشخص کنه...ولی نمیدونم دو ، سه ماه این حجم از صمیمیت رو من زیاد خوشم نمیاد مخصوصا تو قرار اول

2805
بستگی به حد و مرز دوستت داره..وگرنه بغل و بوسه تو اکثر روابط خود طرفین راضین و هست حالا اگه دوستت نم ...

هست ولی نه قرار اول 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
2801