2777
2789

کاش فقط شهریه بود ماهی800تغذیشونه از طرف مهد هزینه بیمه هنوز نگفته چقدره شهریه 12,خواست 

هزینه کتاب کیف و فلان جدا 

شوهرمم میگه الا بلا باید بره همین مهد 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرت توان مالی اش رو داره . اگر داره و اصرار هم میکنه همین مهد بذار بره . هر چند بنظر منم قیمتها خیلی نجومی شده . پیش دبستانی دولتی خوب و هیات امنایی هم میتونی بذاری محیط مهد با مدرسه فرق داره

بعضی مدارس دولتی پیش دبستانی دارند قیمت اونا مناسبتره اما اگر از عهده خرج بر می آیید خب غیر انتفاعی ...

مستاجریم اوضاع متوسط ولی شوهرم میگه شرایط ما حتی گدایی هم کنیم به بچه ربط نداره بهترین تحصیلو براش فراهم میکنم میگه مدرسه غیر انتفاعی هم مینویسم میفرستم 

نتونستم قانعش کنم بذار جاهای معمولی اینجا شهرستانه هیچ جا اندازه اون مهد قیمتاش بالا نیس در عوض خب محیطش خیلی خوبه

منم امروز رفتم پیش ثبت نام دخترم گفتش امسال ۹۵۰۰ بود برای مهر هنوز اعلام نشده احتمالا همون ۱۲ باشه

برا توم نهار حرف زدن؟ماهی هشتصدم نهارش شد 

خب شوهرت هزینشو میده نگران نباش بهش بگو چقد باید هزینه بده شایدم گفت الا و بلا نباید بره مهد🤭

نه خودش میگه بیس تومنم باشع میفرستم همش میگه کی بریم خرید مدرسه هی میگم بابا این هنوز مهده زودم هس

2810