2777
2789
عنوان

تنها خاصیت زن فقط زاییدنه و هیچ مصرف دیگه ای نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 58 پست
یه دختر زیر ۱۸ سال با این اوضاع جامعه چه تجربه ای تو مدیریت زندگی داره؟؟؟؟ الان قدیم نیست که فقط آشپ ...

تا ۲۵سالگی ثبات فکری وجود نداره اصلا چ دختر چ پسر تا قبل از یه سنی معمولا بالای بیست و پنج نمیدونه از زندگی چی میخواد 

با حرفات کاملا موافقم 

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
میگن کسی که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی  که خودشو زده به خواب نه!!!

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻هزاران لایک

این بحث راه به جایی نمیبره،اکثر این افراد  تفکرشون اینه که تنها هنر زن زاییدن که اون هم با حیوانات مشترک. یه کار طبیعی و فیزیولوژیک رو هنر میدونن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو دیگه وقتی بلوغ زودرس میگیرن چکا کنن؟..من منطقه خونم ی پارک داریم ینی اگه آدم بتونه فیلم بگیره مجم ...

من بخدادیدم دختربخاطرپسرخودش ازمدرسش گذشت تابه پسربرسه تواین زمان زورنمیگیرن دخترهامون منم توپارک دیدم یکبارردشدم ازپارک هوام خوب بشه ترسیدم ازبس تیکه انداختن تازه دختروپسرپاشون توهم درازکردبودن نشست بودن من ازخجالت مردم

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻هزاران لایک این بحث راه به جایی نمیبره،اکثر این افراد  تفکرشون اینه که تنها هن ...

حیوانات جدیداعقیم میکنن چون اعتقادداریم باعث میشه بدنهاشون ازبین میره دکترحیوانات خونگیم گفتن به بلوغ برسه بایدبیاری

بچه ها مراسم خاکسپاری مادربزرگم نشد برم.الا ختم هس باید برم.منم پریودم و روزای آخرشه میاد ولی کمتر. ...

خدابیامرزه .تاجایی که میدونم .مساجدی که مراسم میگیرن حسینیه دارن به خاطر خانم ها . 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

برای ازدواج هم بلوغ جنسی لازمه هم عقلی نمیشه بچه 15ساله خب پریود شد بدیم بره چه تفکریه اخه اون حتی اگه خودشم میخاد به دلیل محبتیه که تو خانواده ندیده محبتی قرار بوده از پدر مادرش ببینه از ی پسر غریبه دیده و فک میکنه کل زندگی همینه عوض اینکه صورت مسله رو پاک کنیم که خودش میخواد دنبال دلیلش باشیم چرا اصلا یچه به این سن باید فکر این چیزا رو بکنه والا بچه به این سن باید دنبال درسو دانشگاه باشه واسه پسر همیشه خدا وقت هست منکر این نیستم گوشی خریدن برا بچه مضره درسته ولی گوشیم می‌خرین دیگه نخواین کلا ساکتش کنین با همون گوشی بگین عع خدا رو شکر ی گوشی 10تومنی میگیرم شرش کم شه سر صداش نباشه روشش اول یاد بدین ما یاد گرفتیم صورت مسله رو پاک کنیم متاسفانه 

من بخدادیدم دختربخاطرپسرخودش ازمدرسش گذشت تابه پسربرسه تواین زمان زورنمیگیرن دخترهامون منم توپارک دی ...

حالا درآغوش گرفتن اشکالی نداره جونن درآغوش میگیرن انرژی میگیرن سمت ما همه صورت‌اشون توهم یا صورتا تو لباس دخترا اصلا یه چیزی ...بعد همه دختر پسرا ی سیگار ب لب اصلا حالت بهم میخوره چیه سیگار شده نشونه بزرگی ...خو این دختر چرا سیگار میکشه؟؟این چرا نباید ازدواج کنه؟؟؟این چند وقت دیگه ساقی محل میشه

حالا درآغوش گرفتن اشکالی نداره جونن درآغوش میگیرن انرژی میگیرن سمت ما همه صورت‌اشون توهم یا صورتا تو ...

دوست خودمن سیگارمیکشه تومحیطی که من کارمیکنم وبیرون توجمع دوستانه قابلیت کشیدن یک پاکت سیگارداره تویکساعت باپسرمم دوست ازمنم سنش کم تازه یکسال مدرسه اش تموم شد

حالا درآغوش گرفتن اشکالی نداره جونن درآغوش میگیرن انرژی میگیرن سمت ما همه صورت‌اشون توهم یا صورتا تو ...

واالله ادم اینجا نظرشو میگه ادمومیخورن بخدا دختر۴اساله مشروب وسیگار و..میکشه پدرومادرشم باهاش نمتونن بسازن بعد با پسردوسته والان ازدواج کرده بزور خودش ازدواج کرده پدرومادرش راضی نبودن بهدمیگن چرا ازدواج نکنن .خودشون میخان دیگه ..این بحث خیلی مفصل وپیچیده هست بعضی بحثها وحرفا ..باید سرشوبازبزاری چون نظرانت وموقعیتها و..متفاوته 

اها یعنی اگه ازدواج کنه سیگاری نمیشه 😏

ازدواج کنه با صد تا پسر دیگه نمیخوابه

جالبه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
اها یعنی اگه ازدواج کنه سیگاری نمیشه 😏 ازدواج کنه با صد تا پسر دیگه نمیخوابه جالبه

تو ابدو یک روز نوید محمدزاده میگه (اسم خواهرش یادم رفت)گفت اکه بابام اینو زود شوهر نمی‌داد دختر فراری میشد ...شاید از نظر شما دختر همچی بشه اشکال نداره ولی بالای ۳۰ ازدواج کنه فقط

وقتی یه مشت دختر حقیر بی ارزش خودشون رو در اختیار پسر های ۲۰ سال بزرگ تر می‌زارن و باعث میشن که مرد تا هر سنی رسید بتونه دختر جوان بگیره 

در نتیجه ارزش زن میشه به باروری و تازه بودنش 

جوری که یه دختر ۱۸ ساله ارزشش از دختر ۲۷ ساله بیشتر میشه 

یکی از دلایل این بی فرهنگی وجود دختر های حقیری هست که خودشون رو مثل یه وسیله جنسی تازه در اختیار مرد های ۲۰ سال بزرگتر قرار میدن

من خودم کارما هستم

تو ابدو یک روز نوید محمدزاده میگه (اسم خواهرش یادم رفت)گفت اکه بابام اینو زود شوهر نمی‌داد دختر فرار ...

وقتی الگوهاتون فیلمای آب دوغ خیاری ایرانی باشه نتیجش همینه با عرب هایی که دختراشون زنده به گور میکردن فرقی ندارید

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم