2777
2789
عنوان

تنها خاصیت زن فقط زاییدنه و هیچ مصرف دیگه ای نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 58 پست
بستگی داره منظورتون از سن پایین ۱۵. ۱۶ باشه یا ۲۵. ۲۶

نه بستگی به دختر داره که توی چه سنی بعد از بلوغ آمادگی ازدواج داره

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره منظورتون از سن پایین ۱۵. ۱۶ باشه یا ۲۵. ۲۶

۲۵ ۲۶هم خیلس دیره خودمون قول نزنیم برادختر ۱۸به بعدبهترین موقعیت ازدواجه هم احساسی عاطفی جنسی ازجوونیش لذت ببره اون موقع نیازبه جنس مخالف داره ولی از۱۸کمترنمیفهمه احساسیه بالای ۲۵ هم برا بچه خدارشدن دیره نازایی هم زیادشده

نه بستگی به دختر داره که توی چه سنی بعد از بلوغ آمادگی ازدواج داره

بلوغ سن خودشو داره 

بزرگترین دروغ تاریخ دختر ۱۵ ساله میتونه اندازه زن ۴۰ ساله بفهمه!!!! طبق چه استدلالی؟ کدوم سایکولوژیست یا نوروساینتیست همچین حرفی زده؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
بشینه خونه باباش حداقل بعد ۲۵ سالگی دغدغه های وام و قسط و بدبختی بیاد تو زندگیش  فکرم نکنم الا ...

پس این حرفو کی ب اسی زده؟؟؟اونیکه این حرفو ب اسی زده ک دختر باید فقط بزاد پس این شرایط رو داره

۲۵ ۲۶هم خیلس دیره خودمون قول نزنیم برادختر ۱۸به بعدبهترین موقعیت ازدواجه هم احساسی عاطفی جنسی ازجوون ...

من نمیدونم کی به شما گفته ۲۵ واسه بارداری دیره 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اخه دختر ۱۸ ساله که تازه مدرسه ش تموم شده چی داره؟ توی جامعه بوده؟ دوتا پیراهن پاره کرده؟ تحصیلات داره؟ استقلال داره؟ شغل داره؟ چه دستاوردی داره

بلوغ سن خودشو داره  بزرگترین دروغ تاریخ دختر ۱۵ ساله میتونه اندازه زن ۴۰ ساله بفهمه!!!! طبق چه ...

هر کسی به سن خودش می‌فهمه ولی بعضی چیزا رو توی سن کمتر هم جوونا متوجه میشن چون غریزی هست

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
کی همچین حرفی زده؟ اینهمه دختر توی دانشگاه های کشور درحال تحصیل داریم نصف جایگاه های شغلی مملکت رو ...

ببین همونیکه بهت گفته دختر فقظ برای زایدنه همونا نمیزارن دختراشون درس بخونن کار کنن پس اون دختر نمیتونه تا ۳۰ سالگی مجرد بمونه چون خانواده ای ک ارزش براش قائل نمیشن مسلما شرایط بدتری هم داره پس تنها راه پیشرفتش ازدواجه

بلوغ سن خودشو داره  بزرگترین دروغ تاریخ دختر ۱۵ ساله میتونه اندازه زن ۴۰ ساله بفهمه!!!! طبق چه ...

عزیززم باازدواج کاری ندارم ها

ولی طبق اسلام دختر تونه سالگی که به سن تکلیف میرسه یعنی خدا اون امادگی ومسولیت واداره ی زندگی رو به دخترداده چون ازاون موقع خوب وبدش نوشته میشه ولی پسر توپانزده سالگی عقلش بکارمیفته ..

پس ازدواج تو۱۵سالگی شکست نمخوره ولی بستگی به دخترداره الان دخترای ما اهل زندگی نیستن اهل تفریح ودوس پسرن و..کارای بد 

این وسط ازدواج کنن بهتره ازفسادجلوگیری میشه ازخیلی مریضی ها ایدز وخیره جلوگیری میشه 

درس نمخونن دیگه شوهرکنن باا والله اونیکه درس مخونه بهتره ولی بازم ازدواج ربطی به درس واینا نداره اطرافم دیدم با ازدواج درسم خوندن

وای مگه هنوز چنین افکاری هسش؟

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنین پاک بشه از بس دلم گرفته بود این تاپیکو زدم پشیمونم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عزیززم باازدواج کاری ندارم ها ولی طبق اسلام دختر تونه سالگی که به سن تکلیف میرسه یعنی خدا اون امادگ ...

میگن کسی که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی  که خودشو زده به خواب نه!!!

منظورشون همون کوچیک بودنشه. دیدی میگن مگه پریود میشه این ، مگه بدنش کامل رشد کرد . منظورشون اینه اونقدر بچه اس که حتی بدنش و هورموناشم هم تنظیم نیس و بدرد ازدواج نمیخوره . 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اگه دختر آمادگی جسمی و روحی داشته باشه ازدواج توی سن پایین خیلی بهتره تا سن بالا

دقیقا 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
2810