2777
2789

اوممم نمیشه 

یه راه هست 

میتونی مغازه اجاره کنی 

با چک بری جنس بیاری از تهران

مثلا لباس زنانه کفش خرازی حتی و....

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوممم نمیشه  یه راه هست  میتونی مغازه اجاره کنی  با چک بری جنس بیاری از تهران مثل ...

من شاغلم وقت ازاد ندارم برا کار دوم ولی میخوام با سرمایه ای ک دارم درامدی  داشته باشم

انلاین شاپ بزن اجاره مغازه بدی سودی نداره برات

انلاین شاپ هم پروسه طولانی هست

من کارای خرید و فروش خیلی دوسدارم ک مثلا ی چیثزی بخرم ی مدت بعد بفروشم بیشتر سود کنم و باز هم...

من شاغلم وقت ازاد ندارم برا کار دوم ولی میخوام با سرمایه ای ک دارم درامدی  داشته باشم

دیگه راهی نداره 

برای بی ارزش نشدن پولت طلا یا دلار بگیر 

یا اگ وقت داری میتونی بری مزایده وسیله یا زمین بگیری به قیمت بالا بفروشی سود کنی پولت از ۲۰۰ تومن بکنیش ۵۰۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انلاین شاپ هم پروسه طولانی هست من کارای خرید و فروش خیلی دوسدارم ک مثلا ی چیثزی بخرم ی مدت بعد بفرو ...

مزایده ها شرکت کن 🚶🏾‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انلاین شاپ هم پروسه طولانی هست من کارای خرید و فروش خیلی دوسدارم ک مثلا ی چیثزی بخرم ی مدت بعد بفرو ...

پولت کمه ،و الا خرید و فروش ملک عالیه کلآ دلالی سودش خوبه ولی پول میخواد

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن