2777
2789
عنوان

ویارِ نون سنگک و پنیر و سبزی 🙄😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 27 پست
عزیزمم از کی ویارت شروع شد

از هفته ۶ به بعد دلم آش و سوپ میخاست. یه چند روز فقط میتونستم آب پرتغال طبیعی بخورم. بعدش متوجه شدم که از شیرینی جات و غذاهای شیرین حالم به هم میخوره و مدام شیربرنج نمکی و آش تند و کاچی شور میخوردم. الان که هفته ۱۰ هستم یکم بهترم 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست داری پسر باشه؟ تیکر آبی گذاشتی من دوست دارم دختر باشه

مهم نیست برام چون بچه اوله همینجوری گذاشتم نمیدونستم تیکر آبی پسر میشه. فقط سالم باشن ایشالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا ای جونم ان شاالله به سلامتی به دنیا بیاد بغلش بگیری دلم نی نی خواست

اقدام کن عزیزم ایشالا خدا بهت یه نینی خوشگل و سالم بده .من تا نداشتم زیاد نمیدونستم این چیزا رو . جدا از سختیاش واقعا شیرین و لذت بخشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان من وقتی باردار بوده ویار شاهی داشته خیلی میخورده. منم الان عجیب شاهی دوس دارم. مامانم بعد اینک ...

چه جالب. من خودم دوران مجردی شویید دوس داشتم اما الان اسفناج و جعفری‌ بیشتر میخام🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از هفته ۶ به بعد دلم آش و سوپ میخاست. یه چند روز فقط میتونستم آب پرتغال طبیعی بخورم. بعدش متوجه شدم ...

الهی خدا اولاد سالم و صالح بهت بده 

دختره یا پسر

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

الهی خدا اولاد سالم و صالح بهت بده  دختره یا پسر

همچنین گلم😘😘 هنوز معلوم نیس  دو هفته دیگه میرم اولین غربالگری . برا تو چی عزیزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جالب. من خودم دوران مجردی شویید دوس داشتم اما الان اسفناج و جعفری‌ بیشتر میخام🥹

جعفری نخور عزیزم...رحم رو سرد میکنه خوب نیست

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تموم میشه هر شبی...
همچنین گلم😘😘 هنوز معلوم نیس  دو هفته دیگه میرم اولین غربالگری . برا تو چی عزیزم؟

والاه اگه خدا بخواد میخوام دو سال دیگه اقدام کنم ۲۳ اینا ولی فک‌میکنم دیره نمیدونم چیکار کنم

شما کی اولین بارداریتون بود

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

غربالگری هفته چند دکترت گفته بری؟ واسه من هفته ۱۰ گفته...زود نیست؟

خیلی زوده گلم. من ۹هفته رفتم سونوی قلب. اواسط هفته ۱۲ هم میرم غربالگری اول. گفت از آخره ۱۱ هفته تا اول ۱۳هفته هم باید بری وگرنه میمونی غربالگری بعدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والاه اگه خدا بخواد میخوام دو سال دیگه اقدام کنم ۲۳ اینا ولی فک‌میکنم دیره نمیدونم چیکار کنم شما کی ...

ای جانم آره گلم واقعا خیلی زود، دیر میشه. اولین بارمه. البته منم نمیخاستم و شاغل بودم و ناخواسته بود. اما الان که فکر میکنم میگم ای کاش همون سال اول عروسی اقدام کرده بودم الان دو سالش شده بود و…

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم آره گلم واقعا خیلی زود، دیر میشه. اولین بارمه. البته منم نمیخاستم و شاغل بودم و ناخواسته بود ...

چ خوب خدا حفظش‌کنه‌

چن سالتونه؟