2777
2789

سلام دوستان منو همسرم میخوایم برای ی موقعیت ۱ روزه به ترکیه بریم

الان چک کردم هزینه رفت و برگشتمون ک خودمون بخواییم بریم تازه بدون اقامت و غذا دوتا باهم ۲۰ تومن بلیط میشد

ولی چندتا تور دیدم که با هواپیما هم میبرن هتل و صبحانه ۴ روز نفری ۱۰ تا ۱۲ 

کسی تجربه داره کدوم بهتره بریم؟

تور به شما عدد میده ۱۰ تومن بعدا با هزینه هایی که بهس اضافه میکنه از در و دیوار یهو ۲۵ میگیره

نه همه تورا ولی خب تور نامعتبر زیاده الان غیر ممکنه بشه با ۱۰ تومن بری ترکیه پس این حدسو قوی میکنه که قراره باهاتون دولا پهنا حساب کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
تور به شما عدد میده ۱۰ تومن بعدا با هزینه هایی که بهس اضافه میکنه از در و دیوار یهو ۲۵ میگیره نه هم ...

خب وقتی که تو سایت علی بابا مثلا آگهی زدن ۱۰ تومن 

و ما واریز میکنیم بعدش چطوری میخوان پول اضاف بگیرن

شرایط هم زدن صبحانه بلیط و هتل؟؟؟

میشه راهنمایی کنید

خب وقتی که تو سایت علی بابا مثلا آگهی زدن ۱۰ تومن  و ما واریز میکنیم بعدش چطوری میخوان پول اضا ...

توی سفر خب هزینه دارین به هر حال

اگر علی بابا باشه شاید خود سایت نتونه ازتون مبلغ بیشتر دریافت کنه

بعدم کیفیت پروازا و هتل ها با هم فرق داره

صد درصد کیفیت پرواز و هتلی که ۱۰ تومن واستون تموم شه معادل پروازی که بلیطش دو برابر اینه نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی