بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
داره میگه دخول انجام نشده با دست بعد تو داری مبگی میشه😐
پیشاب مایعی شفاف است که حین برانگیختگی جنسی و قبل از ارگاسم از .... مردان خارج می شود. در حالی که این مایع لغزنده بوده و حاوی اسپرم نیست، ممکن است کمی اسپرم از قبل در میزراه باقی مانده و با پیشاب آمیخته شود. اگر پیشاب وارد واژن شود خطر بارداری قبل از انزال وجود دارد
شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
پیشاب مایعی شفاف است که حین برانگیختگی جنسی و قبل از ارگاسم از .... مردان خارج می شود. در حالی که ا ...
عزیزم من میدونم پیشاب چیه ولی خودت تصور کن پیشاپ بخوره به دستت فوری خشک میشه بعد اونو بزنی به بدن خودت بدووووووون دخول یعنی فقط از رو زدی نه داخل.....احتمالش خیییییلی خیییییییییییییلی کمه چرا استرس الکی میدی