2777
2789

خیلیا ایجا میان از مشکلاتشون با همسرشون میگن....مثلا میگن عصبیه یا همش بی توجهی میکنه....میخواستم بدونم مگه قبل از ازدواج باهم حرف نمیزنین؟ مشاوره نمیرین؟مگه درمورد اخلاق طرف مقابل تحقیق نمیکنین؟

یعنی ممکنه با یکی چن سال باشی و بعد هم کلی مشاوره برین قبل ازدواج...بعدش ک ازدواج کنین یهو رفتارش عوض بشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم دوره عقد دوره خیلی خوبیه تا نود درصد طرفتو می‌شناسی مخصوصا اگه مسافرت باهاش بری. البته بهتر حد حدود عرفی رعایت بشه.من کاملا شوهرم همون بود که تو عقد بود

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

هیچ تغیری نکردن

همونی هستن که قبل ازدواج گفتن 

حتی خیلی بهتر 

هر دو باهم صادق بودیم 

مثلا راحت گفتم که زیاد آشپزی کردن بلد نیستم 

و دوست نداشتم با اغراق خودمو همه چی تمام جلوه بدم 

صداقت که باشه بعد از ازدواج تغیر هم اتفاق نمیوفته 

چون درواقع بعد از ازدواج برمی‌گردن به حالتی که بودن و تنظیمات اولیه شون پس اگر تغیر اتفاق افتاد یعنی توی خواستگاری صادق نبودند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

بعد از عروسی بهتر شد 

قبل عروسی اخلاقای بدش بیشتز بود دعوامون بیشتر و طولانی تز بود چون نامزدی بود دیگ بعد عروسی بهتر شد واقعااا 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔