تخم مرغ رو به دمای محیط برسون
زرده رو با شکر جدا با دور کند بزن تا کشدار و کرمی بشه و سفیده رو با تیغه تمیز همزن با دور خیلی تند بزن تا پف کنه
به جای شیر یا آبمیوه از آب داغ در حال جوش استفاده کن، نصف لیوان آروم آروم به زرده اضافه کن و تند هم بزن تا موزه
فر رو از قبل تا آخرین درجه روشن کن تا داغ داغ باشه
کلا مواد رو به آرومی باهم مخلوط کن
پودر کیک رو سه بار الککن و بعد مرحله به مرحله اضافه کن و به حالت دورانی با لیسک مخلوط من
مرحله آخر سفیده رو اضافه من و به قدری هم بزن فقط ، که مواد مخلوط بشه
کف قالب رواول روغن بزن و بعد آرد بپاش و بعد اردهای اضافی رو بتکون
بعد از ریختن مواد داخل قالب سه مرتبه آروم به زمین بزنش تا حباب هاش خارج بشن
حالا بذار با دمای 180تقریبا چهل دقیقه بپزه