2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
ببین اگر کارش خوب نیست ی کاردرمانگر آنلاین پیدا کن با برنامه هاش پیش برو و هفته ای یکبار پسرت رو ببر ...

فعلا تو مرحله آنلاین نیست ن خوبه الان آرومتر شدن توجهش بهتر شده حالا دیدم نتیجه نمیده ی فکری میکنم 

ببین بهتررشده همه چی رو میشناسه اما همش باید یادش بدم از محیط یاد نمیگیره مثل بقیه بچه ها نیست الان ...

پس باید خیلی صبر داشت ببین چیزی که به شخصه هم دیدم هم شنیدم پسر خواهرم تا سه سه سالگی درک و شناخت در حد بچه ۱۷ماهه چون کاردرمانی می‌رفت برای جسمی کاردرمانش هم تایید کرد که در عرض سه چهار ماه کامل صحبت کرد قبل اون در حد چند کلمه محدود جمله که بماند یهو درک و شناخت و کلام باهم رفت بالا و در عرض چند ماه کامل حرف زد ی نفر دیگم دقیقا شرایطش مثل پسر شما باهاش در ارتباط بودم نزدیک پنج کلمه چ جمله دوتایی سه تایی ولی سری آخر گفت خیلی گفتارش روان و خوب شدن صددرجه تغییر کرده گفتار بیاد بالا باهاش درک و شناخت هم میان بالا باید تلاش کرد و منتظر معجزه پنج سالگی ی جهش تو بچه ها تاخیری رخ میده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نزدیک پنج سالگی یهو ی جهش کرد و کلامش کامل شد

انشاالله بچه های ما هم جهش کنن بیان بالا ولی خدا خیرشون بده همین کلاسا با اینکه هزینه بر هست ولی واقعا ارزش داره چون به بچه کمک میکنه حالا مدرسه هم نره همین که از اطرافش درک داشته باشه ی حرفه ای یاد بگیره بسه براش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
انشاالله بچه های ما هم جهش کنن بیان بالا ولی خدا خیرشون بده همین کلاسا با اینکه هزینه بر هست ولی واق ...

مدرسه هم می‌ره من کاردرمانی میرفتم ی بچه بود می‌گفت چهار سالگی چندتا کلمه می‌گفت کار درمانی و گفتار بردم پنج سال به بعد حرف افتاد سنجش هم قبول شده بود تازه باور کن گفت چند جلسه بردیم حرف افتاد ول کردیم 

مدرسه هم می‌ره من کاردرمانی میرفتم ی بچه بود می‌گفت چهار سالگی چندتا کلمه می‌گفت کار درمانی و گفتار ...

خدا کنه.‌‌‌.. پسر من الان کلمه زیاد میگه ولی هی باید بپرسم ازش این چیه اون چیه چی خریدی کجا بودی اگر نپرسم از صب تا شب کلامی حرف نمیزنه حالا ما میبریم توکل بخدا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
میشه عزبزم درخواست دوستی قبول کنید

باشه عزیزم