2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
عزیزم الان سمعک میزارن خوب میشه ما ی فامیل داشتیم با همین شرایط الان می‌ره مدرسه کاملا خوبه

نه این ناشنوا مطلق بود با سمعک شنوایی نداشت، کاشت حلزون شده، کلاس گفتار درمانی میره خداروشکر پیشرفت کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره یکی از فامیلامون بچش پنج سالگی حرف نمیزد بزور بابا و مامان رو نصفه نیمه میگفت 

الان سه سال گزشته از اون وضع انقدر حرف میزنه دلم میخواد بزنمش

چشم ها دریچه ی روحن!...

نه این ناشنوا مطلق بود با سمعک شنوایی نداشت، کاشت حلزون شده، کلاس گفتار درمانی میره خداروشکر پیشرفت ...

آره همون اقوام ماهم همینطور بود حلزون کاشت و گفتار درمانی رفت الان شکر خوبه ولی زود درمان شروع کرد 

من ۵ سالم بود حرف زدم

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
چهار سال و خورده ای😭

برادر شوهر من...پنج سالگی حرف زده اونم با لکنت الان یک زبون درازی شده که بیا و ببین

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
آره همون اقوام ماهم همینطور بود حلزون کاشت و گفتار درمانی رفت الان شکر خوبه ولی زود درمان شروع کرد

آره هرچه زودتر شروع کنی خیلی بهتره. خواهر من درگیر شوهر معتادش بود تو کارای طلاق گرفتن بود ۳ سالگی کاشت حلزون کرد ۴ سال و نیمه بود بردش گفتار درمانی بخاطره همین خیلی پيشرفت نکرده

برادر شوهر من...پنج سالگی حرف زده اونم با لکنت الان یک زبون درازی شده که بیا و ببین

پسر منم ۳ ساله و ۳ ماهشه تازه یاد گرفته میگه دست و پا و مو. چنتا کلمه دیگم میگه ‌حالا خیلی ترس دارم نکنه خوب حرف نزنه درحد همین چند کلمه بمونه

کلاس دو جلسه بردم دیگه نتونستم چون یه دختر ۴ ماهه دارم. بنظرم کاره خاصی واسشون انجام نمیدن من که اصل ...

عزیزم همین کارای ساده موجب این میشه که نورون های مغزشون اتصالات انجام بدن شاید ما فکر کنیم سادس ولی اینجور نیست