2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
عزیزم بچه رو باید رسیدگی کنی ببرش دکتر این خانوم موسوی حرفش اینه که شما مشکل بچه رو قبول کنی و اصلا ...

بجتون دستور پذیر بود از اول یا با این کلاسا تغییر کرده هفته چن بار میبرین کلاس؟

خدایا شکرت دختری سالم وزیبا بهم هدیه دادی قسمت همه منتظرا امین 😍
بله درکش خیلی بالا رفت اما هنوز نسبت به سنش عقب هست اما روز به روز بهتر میشه کلی چیز یاد گرفته اونقد ...

راستی شما کدوم شهری استاد بابایی طب اسلامیم خیلیا تاثیر دیدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان شما هم کار درمانی هم گفتار با هم میبری؟البته که خیلیا با همون روش جواب گرفتن و البته زمان بره . ...

من تا یکسال سه بار گفتار سه تا کار و سه تا هم روانشناسی میبردم الان کردم دوتا چون هزینه هاش زیاده بازی گروهی هم میبرمش ببین پسر من از هر لحاظ خیلی ضعیف بود الان بچه شما کلام و درکش در چه حده؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

[QUOTE=343806185]راستی شما کدوم شهری استاد بابایی طب اسلامیم خیلیا 

من طب سنتی هم بردم به درد نخورد گفت سالمه مشکل نداره این ی مسئله ای که خودش رفع میشه!

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بجتون دستور پذیر بود از اول یا با این کلاسا تغییر کرده هفته چن بار میبرین کلاس؟

بچه من دستورپذیری داشت ولی در حد کم در کل اصلا توجه و تمرکز نداشت و هیچ تلاشی برا یادگیری نمی‌کرد شما فکر کن بچه سه ساله هنوز بابا نمیگفت

الان شما هم کار درمانی هم گفتار با هم میبری؟البته که خیلیا با همون روش جواب گرفتن و البته زمان بره . ...

من تا حالا آنلاین کار نکردم ولی حتما پیگیر باش اگر حس میکنی بچت عقبه کلامش کمه الان چند سالشه؟ حرف میزنه؟ دستشویی میگه؟

من تا یکسال سه بار گفتار سه تا کار و سه تا هم روانشناسی میبردم الان کردم دوتا چون هزینه هاش زیاده با ...

وای شمام خیلی فشار اوردین به بچه خودش باعث اصطرابه ...من بچم زود دنیا امد همچیش تاخیر داشت الانم فقط چن تا کلمه محدود میگه قطع تی وی باعث شد ارامشش خوب شه خوابشم اوکی شد ولی خوبی درکی گفتاری مشگل داره

من تا یکسال سه بار گفتار سه تا کار و سه تا هم روانشناسی میبردم الان کردم دوتا چون هزینه هاش زیاده با ...

یعنی کل هفته رو کلاس میبردین؟بچتون تغییر رفتار نداد؟لجباز نشد؟؟

وای شمام خیلی فشار اوردین به بچه خودش باعث اصطرابه ...من بچم زود دنیا امد همچیش تاخیر داشت الانم فقط ...

من طبق نظر دکتر و درمانگر پیش رفتم پسر من فقط دوسه جلسه اول گریه میکرد ولی الان خیلی علاقه داره مخصوصا کاردرمانی رو به چشم بازی میبینه من خیلی راضی بودم زمان به عقب برمیگشت باز هم میبردمش مامانایی میان که بچه ۶ ساله رو آوردن که سنجش رد شده و شاید هیچ وقت هم فرصت نکنه مثل ی بچه معمولی زندگی کنه پس اینقدر ساده به موضوع نگاه نکن لطفا بحث درمانه مثل اینکه بچه شما به ی آمپولی نیاز داره که فقط چون دردش میاد بهش نزنی شما باید هم مادر باشی هم دلسوزی کنی میدونم سخته ولی چاره ای هم نیست 

یعنی کل هفته رو کلاس میبردین؟بچتون تغییر رفتار نداد؟لجباز نشد؟؟

بله میبردمش ....اوایل دوست نداشت ولی مربیش خیلی خوب باهاش ارتباط گرفت الان خودش میره کلاس بدون اینکه من همراهش باشم ....بچه من از اول لجباز بود 

من طبق نظر دکتر و درمانگر پیش رفتم پسر من فقط دوسه جلسه اول گریه میکرد ولی الان خیلی علاقه داره مخصو ...

کار درمانی میبرین شمام تو کلاس هستین؟چکار میکنن؟درسته ولی خوب من تو یه گروهیی هستم کلی مامان میگفتن کلاس بردن بچه رو تاثیر نداشته بعد یه مدت رها کردن بچشون بدتر شد برا همین نمیدونسم چکار کنم الان بچشون به مرور تغییر کرد با قطع تی وی و طب اسلامی ...

کار درمانی میبرین شمام تو کلاس هستین؟چکار میکنن؟درسته ولی خوب من تو یه گروهیی هستم کلی مامان میگفتن ...

عزیزم من تجربه خودم بهت گفتم بازم خودت هر کار فکر میکنی به صلاحه انجام بده 

پسر منم قبل این که  چهار سال و تموم کنه حس کردم یهو یه جهش کرد و حرف زدنش یهو بهتر شد نسبت به قبل.آخه اصلا قبل اون پیشرفتش خوب نبود ‌.یعنی چهار سال و که تموم کرد رفت تو پنج تا آخر پنج سالگیش کم کم راه افتاد و جمله گفت .

درکش از بچه ای دیگه کمتره .یادگیریش تو درس ضعیف تره خیلی.تو دفتر شطرنجی پیش همه بچه ها خودشون بلد بودن چیکار کنن این بلد نبود .کلاس اولشم همینه.خیییییلی باید باهاش کار کنم تا یاد بگیره.الان که یه ماه گذشته از کلاس اولش تاره یکم داره یاد میگیره.

قسمت بدش اینجاس که کلا هم محدود بوده و دوستی نداشته و جایی نرفتیم و کلن حبس خانگی بودیم به خاطر کرونا و مریضی.مفاهیم درسیش برام مثل یه کابوسه.سالهای بعدی چطور یاد بدم بهش؟

از نظر باباش هیییییچ مشکلی نداره .فقط من میبینم این چیزا رو.

هیچ پیگیری هم نکردم

پسر منم قبل این که چهار سال و تموم کنه حس کردم یهو یه جهش کرد و حرف زدنش یهو بهتر شد نسبت به قبل.آخ ...

عزیزم بجه هایی مثل بچه های ما یکم مراقبت بیشتری میخان باید مدرسه غیرانتفاعی خلوت بزاری تحقیق کنی معلم خوبی داشته باشه و کنارش کاردرمانی ذهنی ببری اونجا درسا رو هم باهاش کار میکنن اگر حس میکنی درکش کمه پیگیرش باش 

چقد خوب پیشرفت کرده. خدا واستون حفظش کنه. آره پسر منم حالا حالاها کار داره اینم فقط با اشاره بهم میف ...

عزیزم الان سمعک میزارن خوب میشه ما ی فامیل داشتیم با همین شرایط الان می‌ره مدرسه کاملا خوبه