2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
اگر اشتباه نکنم به من خام دادن تا زبونم باز شده گلم فردا انشاا..از مادرم میپرسم  اصلا نگران نب ...

عزیزم حتما از مادرت بپرس دستت درد نکنه .... ببین آلان هزار جور عیب رو بچه میزارن پسر من الان سه چهار ماهه کلامش باز شده ولی مثلا آب بخاد به لیوان میگه میان!!! خیلی بعضی کلمه های رو نامفهوم میگه بعضیا رو نصفه میگه بعصی هم درست اصلا در همه همه چیزش ...

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم اینجوری بودم.چه شبایی که تا صبح اشک نریختم...ولی شما بچه ات کوچیکه حالا.بازم ببر دکتر خیالت ...

یعنی هیچ کاری نکردین خودش همینطوری حرف زد بعد از پنج سال؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
برادر من ۴ سال و خرده ای بود که به حرف اومد اما یهو دیگه همه چی میگفت  کوچیکتر بود دکتر بردیمش ...

خب همین دگیه من فکر میکردم یک کلمه بگه دیگه خودبه‌خود خودش همه چی میگه ولی برا پسر من اینطور نیست خیلی به حرف زدن تنبله

خب همین دگیه من فکر میکردم یک کلمه بگه دیگه خودبه‌خود خودش همه چی میگه ولی برا پسر من اینطور نیست خی ...

عیبی نداره یواش یواش درست میشه تو بقیه کاراش چطوره فقط تو حرف زدن تنبله ؟

برادر من فقط مامان و بابا را میگفت بعد یکدفعه شروع کرد به حرف زدن 

یعنی هیچ کاری نکردین خودش همینطوری حرف زد بعد از پنج سال؟

پارسال همین موقع ها دو جلسه گفتار درمانی و دوهفته مهد بردم همین فقط.گفتار درمانی که اصلا فایده نداشت پسرم همش به فکر بازی بود اونجا.ولی احساس میکنم بعد مهد کم کم راه افتاد اونم فقط دوهفته بردم

عیبی نداره یواش یواش درست میشه تو بقیه کاراش چطوره فقط تو حرف زدن تنبله ؟ برادر من فقط مامان و بابا ...

بقیه کاراش خوبه همه چی میفهمه یا اشاره میکنه فقط انگار یک کلمه میخاد بگه میخاد کوه جابجا کنه

پارسال همین موقع ها دو جلسه گفتار درمانی و دوهفته مهد بردم همین فقط.گفتار درمانی که اصلا فایده نداشت ...

خب اینجور که عالیه منم میخام ببرمش امسال مهد شاید تاثیر داشت

عزیزم حتما از مادرت بپرس دستت درد نکنه .... ببین آلان هزار جور عیب رو بچه میزارن پسر من الان سه چهار ...

عزیزم نگران نباش منم همینطور بودم ابجیم تعریف میکنه میگه یکی از بچه ها گف ابجیت لاله🤣🤣🤣

قربونت بشم نگرانی به خودت و بچت راه نده مامانم میگ دقیق یادم نیست فکر کنم خام بود 

بعد شماره یه دکتر طب سنتی خوب دارم که از پشت گوشی بدون هزینه تماس بگیرین راهنماییتون میکنه خواستین درخواست بدین خدمتتون ارسال کنم 

دارو فقط دوسال دادم بعدش قطع کردم درسته دارو ضرر داره ولی گاهی دارو ندادن ضرر بیشتری داره من پسرم فق ...

خب پسر شما پیش فعالی داست

پسر ایشون فقط تاخیر در تکلم داره 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
میشه بیشتر برام بگی کای کلمه گفتی که جمله گفتی؟حست اون روزا چطور بود؟

نگاه کن من  ژ  ز  ج گ اصلا نمیتونستم تلفظ کنم

املا مینوشتم صدا کشی میکردم  جنگ رو گنج مینوشتم 

خودم متوجه نبودم تا اینکه همکلاسی هام مسخره میکردن 

ولی اوکی شد الان 

پسر عموم هم خیلی دیر تر از من ب زبون افتاد اما انقدر باهوشه 

بعضی وقتا از این منظر نگاه کن که حکمتی داشته 

با اینکه ۹ سالشه کودکانه صحبت میکنه اما انقدر هوش بالایی داره که قبل مهد جمع و تفریق ۴ رقمی میکرد کلاس اول ضرب رو یاد گرفت  ماهم نمیدونیم چجوری  درحالی که کسی یادش نداده بود 

و تمام تیم های خارجی رو میخوند و حفظ بود 

بنظرت این ویژگی رو نداشت بیشتر نمایان نمیشد هوشش چشم زخم نمیخورد ؟؟؟؟ 

من خودم اصلا کسی محلم نمیداد و ضربه بدی خوردم ولی خب تیزهوشان درس خوندم بعد فلان دانشگاه مشهور و خیلی چیزایی که گفتنش سخته

حل میشه باور کن عزیزم فقط صبر میخواد و اینکه باهاش زیاد حرف بزن  منم ۴ سالگی رفتم گفتار درمان رو یادمه  میگفت بره کلاس اول با حروف اشنا بشه درست میشه  فقط زیاد باهاش گفتگو داشته باشید 

انقدر حرف میزنم الان که بهم میگن وراج 🙄🤣😐

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
منم بدرد شما گرفتارم دقیقا پسرم تازه پنج سالش شده!    

عزیزم توکل بخدا کنیم شما پسرت گفتاردرمانی میبری؟