2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
دقیقا مثل پسر من

من ک نگران نیستم اینکه میتونه خوب منظورشو برسونه و حرفمونو بفهمه خوبه رفته رفته هم بهتر میشه پیشرفت میکنه

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
گفت نوارش سالمه فقط نوشته نتیجه کار تاخیر!!! ی سری ویتامین داد با ی نامه برا کاردرمان و گفتاردرمانی ...

ای بابا

ایشالله خیلی زود خوب میشه عزیزدلم نذر کن

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا ازش بپرسی آب بهت بدم؟جوابت نمیده که آره یا بده

نه نمیده ابربخاد میگه آب بده ولی من بپرسم جواب نمیده 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
ای بابا ایشالله خیلی زود خوب میشه عزیزدلم نذر کن

چی نذر کنم براش؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من ک نگران نیستم اینکه میتونه خوب منظورشو برسونه و حرفمونو بفهمه خوبه رفته رفته هم بهتر میشه پیشرفت ...

شما سوال بپرسی پسرت جواب میده؟

بله بردمش .... چرا خواهر میگن یا تاتیره یا تو طیفه همش میگن زمان مشخص میکنه 

نگران نباش عزیزم، فقط خونسردیت رو همیشه حفظ کن و با گل پسرت خوب کار کن باهاش زیاد صحبت کن ،سعی کن راغبش کنی که با هم سالهاش بازی کنه ... از آدمای سمی اطرافت دور باش که نتونن حالت رو خراب کنن و بیشتر از اینی که هستی اعصابت و روحیت رو تحت تاثیر قرار بدن، تمرکزت فقط رو بچه باشه ، حتما ببرش پیش متخصص مغز و اعصاب کودکان و شنوایی سنجی و کار درمانی و گفتار درمانی رو مستمر  ادامه بدین حتما نتیجه میگیری عزیزم

نگران نباش عزیزم، فقط خونسردیت رو همیشه حفظ کن و با گل پسرت خوب کار کن باهاش زیاد صحبت کن ،سعی کن را ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت

گفت نوارش سالمه فقط نوشته نتیجه کار تاخیر!!! ی سری ویتامین داد با ی نامه برا کاردرمان و گفتاردرمانی ...

پس حدا رو شکر مشکلش اتیسم نیست خواهر زاده ی منم چهار سالگی صحبت کرد و برادر شوهرمم میگن پنج سالگی صحبت کرده اصلا هیچ مشکلی هم نداشتن از لحاظ هوشی ،نگران نباش 

شما سوال بپرسی پسرت جواب میده؟

اره گفتم که ی دوسه ماهی میشه داره جمله میگه اونم ن خیلی کامل  درکل پسر من دیر ب حرف افتاد 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
واقعاتیم خلیلی کارشون خوبه؟ اسم گفتاردرمانش کیه؟ روششون چطوریه؟

عالیه عالی 

ی نفر نیست ک با توجه ب شرایط،بچه خودشون معرفی میکنن ولی همه کاربلد آپدیت شده 

ب مادر یاد میدن مادر کار میکنه فیلم میگیره میفرسته تو تایم مشخصی ک داره 

من ک خودم دوبار برا دخترم گرفتم راضی بودم 

عالیه عالی  ی نفر نیست ک با توجه ب شرایط،بچه خودشون معرفی میکنن ولی همه کاربلد آپدیت شده  ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی

انلاین برنامه گرفتی؟

هزینه ش چنده

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک