2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
اتفاقا تلویزیون خیلی بده

میگم باز ، برای پسر دختر خاله من این ب عنوان اخرین گزینه نتیجه بخش بود

نیکی‌ کن‌ و خوش‌ باش‌ به‌ آرامش‌ وجدان ، بگذار‌ بگویند فلانی‌ بدِ‌ دنیاست🤌🏻 !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا جای حق نشیته عزیزم خدا جوابشو میده دلنگرانی یه مادر خوشحالی نداره اره حتما پیش به مغز و عصاب ه ...

ممنونم عزیزم خیلی روزگارم سخت شده دعا کن بتونم براش مادر خوبی باشم راه درست رو برم از دست خودم هم از دیت بچم عصبانیم خیلی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
الهی همین روزا دلت شاد بشه از سلامتی بچت. 

فدات بشم من عاقبتت بخیر باشه ممنونم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بله شنواییش خوبه ....یادگیریش هم عالیه حافظه ش رو چک کردن دادن فراموشی هم نداره ....تشخیص خاصی نداره ...

حتما ببرش گفتاردرمان و کاردرمان. اگر اوتیسم خفیف باشه نزدیک ب نرمال میشه. حتی شده وسیله خونتو بفروش بچتو ببر. جای خوب ببر که مجرب باشن 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
پسرم 4سال و خورده ایه تازه امسال تونسته تاحدی جمله بگه 

دقیقا مثل پسر من

ممنونم عزیزم خیلی روزگارم سخت شده دعا کن بتونم براش مادر خوبی باشم راه درست رو برم از دست خودم هم از ...

یه موقع دعواش نکنیا

گناه داره

ایشالله به حق امام حسین حل میشه

اما ببرش پیش یه مغز و عصاب کودکان

پیشنهاد من بهت دکتر محمودرضا اشرفی هست

بازم خودتم تحقیق بکن حتما

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

متخصص مغزو اعصاب هم حتما ببرش

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
دقیقا مثل پسر من

عزیزم موقع بچگیش زیاد میذاشتیش جلو تلویزیون؟

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
حتما ببرش گفتاردرمان و کاردرمان. اگر اوتیسم خفیف باشه نزدیک ب نرمال میشه. حتی شده وسیله خونتو بفروش ...

تا حالا به هر جوری بوده بردیمش کاردرمانی هم همینو میگه 

متخصص مغزو اعصاب هم حتما ببرش

بردم نوار مغزم گرفتم

بردم نوار مغزم گرفتم

چیزی بهت نگفتن علتی پیدا نشد؟

چیزی بهت نگفتن علتی پیدا نشد؟

گفت نوارش سالمه فقط نوشته نتیجه کار تاخیر!!! ی سری ویتامین داد با ی نامه برا کاردرمان و گفتاردرمانی چون اصلا کلام نداشت