2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست

پسرخاله شوهرمن تا۵ سالگی هیچی حرف نمیزد ماشالله الان ۱۸ سالشه بی نهایت باهوشه داره وکالت میخونه ک مث بل بل حرف  میزنه نگران نباش بعضی بچه ها دیرصحبت میکنن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا کلمه میگه جمله هم دو کلمه ای میگه اما اصلا مثل همسن های خودش نیست مثل ی بچع دوساله هست یعنی ممکن ...

عزیزم من مطب دکتر اشرفی بودم

یه خانوم بچشو اورده بود ۶ سالش بود حرف نمیزد ۶ ماه بود میومد پیش دکتر فقط دعاش میکرد میگفت دخترم حرف میزنه الان شروع کرده ب حرف زدن

حالا اون سنش از بچه شمام زیاد تر بود اگه تهران هستی یه سر ببرش اونجا دکتر مغز و عصاب کودکان

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
بچه دوساله جمله دو کلمه ای نمیگه فقط کلمه میگه 

بببن‌مثلا سوال میپرسم جواب نیمده باید از قبل باهاش کار کنم تا جواب بده اصلا هم با اینکه بلده سلام کنه به هیچکس سلام نمیکنه خیلی هم حوصله بازی جمعی نداره خودش با خودش ساعت ها بازی میکنه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

شنواییش خوبه؟ هوشش خوبه؟ نگفتن هوش مرزی هست یا نه؟ یعنی هیچ تشخیصی بهت ندادن؟

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
عزیزم من مطب دکتر اشرفی بودم یه خانوم بچشو اورده بود ۶ سالش بود حرف نمیزد ۶ ماه بود میومد پیش دکتر ...

تهرآن نیستم ولی میبرمش دارم دق میکنم امشب رفتم خونه مادرشوهرم جاری عوضی من داره از خوشحالی بال درمیاره بچم اینطوریه خدا ازش نگذره 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

عزیزم خودت کتاب های گفتاردرمانی تالیف خانم مریم دریانورد رو بخر و داخل خونه روزی هر چی تونستی واسش بخون معجزه میکنه فقط باید حوصله و پشتکار داشته باشی

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
اتیسم مشخصه های دیگه ایی هم داره، تا حالا واسه گفتار درمانی یا پیش مشاور یا متخصص مغز و اعصاب بردیش ...

بله بردمش .... چرا خواهر میگن یا تاتیره یا تو طیفه همش میگن زمان مشخص میکنه 

تهرآن نیستم ولی میبرمش دارم دق میکنم امشب رفتم خونه مادرشوهرم جاری عوضی من داره از خوشحالی بال درمیا ...

خدا جای حق نشیته عزیزم

خدا جوابشو میده دلنگرانی یه مادر خوشحالی نداره

اره حتما پیش به مغز و عصاب هم ببر ویزیت کنه اون خانومه ک گغتم از زنجان اومده بودن تهران میکفت بچم شروع کرده حرف زدن رو

یکم تحقیق کن دربارش ببر یه ویزیت بشه ایشالله که نتیجه میگیرید

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
ماشالله بچه یه ساله نهایت ۳،۴کلمه بگه پشمای منم ریخت

بی نهایت باهوشه ، عصبی بشه سرشو میزنه زمین بی توجهی ببینه چشماشو لوچ میکنه قهر میکنه میره اونور اهنگ براش نزاری الکی واقعا الکی میزنه خودشو ب گریه اهنگ ک میزارن بعدشم شیطون میخنده چشمک میزنه 

دست میده بوس میفرسته بوس میکنه بای بای میکنه از هیچ حیووونی نمیترسه اومدیم حیاط دیدیم نشسته رو گربه😂😂🤣🤣🤣🤣

تعجب میکنه چشماشو درشت میکنه دهنشو باز میگه اوووو😂😂😂😂

وای خدا دلم براش تنگ شد 🤦‍♀️😭😂

نیکی‌ کن‌ و خوش‌ باش‌ به‌ آرامش‌ وجدان ، بگذار‌ بگویند فلانی‌ بدِ‌ دنیاست🤌🏻 !
شنواییش خوبه؟ هوشش خوبه؟ نگفتن هوش مرزی هست یا نه؟ یعنی هیچ تشخیصی بهت ندادن؟

بله شنواییش خوبه ....یادگیریش هم عالیه حافظه ش رو چک کردن دادن فراموشی هم نداره ....تشخیص خاصی نداره یا اتیسم یا تاخیر مربیش میگه لبه ی پرتگاهی بین تاخیر اوتیسم ایستاده 

ببین باید با متخصص اطفالی که توی زمینه تکامل تخصصی کار میکنه هم مشورت کنی.

دکتر خدیجه ظریفی شیراز هستن ولی پیج هم دارن کارشون عالیه 

مشاوره آنلاین هم میدن 

پسرت رو شنوایی سنجی بردی؟

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘