2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون پنج سالگی حرف زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 218 پست
پسرت متولده چ سالیه؟

۹۸

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پسر دختر خاله شما الان خوبه تونسته مدرسه بره؟

کلی جا برد اصلا نمیتونست حرف بزنه چیزی میخاست انگشت نشون میداد یا سر تکون میداد خانوادشونم دیر زبان باز کرده بودن ارثی بود ولی خودش یهو شروع ب حرف زدن کرد کم کم

نیکی‌ کن‌ و خوش‌ باش‌ به‌ آرامش‌ وجدان ، بگذار‌ بگویند فلانی‌ بدِ‌ دنیاست🤌🏻 !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب حرفرمیزنه؟ من از اتیسم لعنتی میترسم

آره اتفاقا امروز ديدم خوب حرف ميزد. اتيسم نشونه هاي ديگه هم داره مثل كاراي تكراري عدم ارتباط چشمي....

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
کلی جا برد اصلا نمیتونست حرف بزنه چیزی میخاست انگشت نشون میداد یا سر تکون میداد خانوادشونم دیر زبان ...

کاش پسر منم خوب بشه دیگه تحمل ندارم هییچ از بچگیش نفهمیدم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

[QUOTE=338984096]پسر منم ماساژ فک و زبان گرفت وگرنه اصلا کلام نداشت تا سه سالگی

یعنی تا سه سالگی اصلا حرف نمیزد؟؟؟؟؟

ببین بخدا درست میشه نترس ، یکم فقط ناراحتی آدم از مدرسه. هستش که از بقیه عقب میوفته و اعتماد به نفسش میاد پایین.

وگرنه من مطمعنن خوب میشه ، حالا که کلمه میگه به مرور جمله هم میگه.

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
چرا کلمه میگه جمله هم دو کلمه ای میگه اما اصلا مثل همسن های خودش نیست مثل ی بچع دوساله هست یعنی ممکن ...

ن اینطور نمیمونه کم کم راه میوفته خیلیا هستن دیر زبون باز میکنن..هیچی بهتر از این نیست ک خودتون باهاش صحبت کنید قصه بگید

M I s🤍
پسر کوچیکه منم مرداد ۹۸ هست اونم دیر صحبت کرد بعد سه سالگی حرفید الان یک‌ساله کامل صحبت میکنه منم بر ...

وقتی حرف زد دیگه همه چی گفت؟گفتار نبردی ؟

کاش پسر منم خوب بشه دیگه تحمل ندارم هییچ از بچگیش نفهمیدم 

نگران نباشین ببرینش مشاوره نمیدونم دقیقا چی میگن گفتار درمانی؟ اونجاها ببرین صحبت کنه برنامه کودک بزارین باهاش خیلی حرف بزنین از کلمه های کوچیک کوچیک

نیکی‌ کن‌ و خوش‌ باش‌ به‌ آرامش‌ وجدان ، بگذار‌ بگویند فلانی‌ بدِ‌ دنیاست🤌🏻 !
[QUOTE=338984096]پسر منم ماساژ فک و زبان گرفت وگرنه اصلا کلام نداشت تا سه سالگی یعنی تا سه سالگی اص ...

فدات بشم من مرسی دلمدمیخاد همه حرفات کلمه به کلمه قاب کنم بزنم به دیوار خیلی ناراحتشم امشب جاریم همش جلو من حرف اوتیسم میزد زنیکه عوضی اعصاب منو خورد کرد

وقتی حرف زد دیگه همه چی گفت؟گفتار نبردی ؟

چرا از دک سالگی هم کار بردم هم گفتار. دائم بردم تا اینکه سه سالگی کلام گفت بعد جمله الانم ماشالله هزار الله اکبر دائم میحرفه

عشق ممنوعه❤️‍🩹
مگه گفتن آتیسم داره؟؟؟؟ گفتار درامی چی گفته؟؟مگه علائم دیگه داره؟؟

گفتاردرمانگر میگه نداره ببین اگر حرف بزنه به نظرم هیچ مشکل دیگه ای نداره اما تمرکزش کمه درکش هم نسبت به سنش پایینه خب حرف نزدن برا همینه