بااینک رحمم همش میگن امهده هس و شوهرمم اسپرمش خوبه تغذیه هم خوب داشتیم چقدر هم تقویتی خوردیم .تمام اطرافیانم حتی خواهرام ماه اول باردار شدن ....ماه اول علایم پریودی داشتم و پری شدم قبلش فک میکردم علایم بارداری .حالا میبینم بازم علایم دارم و نزدیک پریودیمه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آزمایش همسرم عااالی بود،به اصرار من رفت سنو، واریکوسل داشت و جلوی بارداری رو میگرف،،ختما شوهرت یه سنو بیضه بدهاز بابت همسرت مطمئن بشی
فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
طبیعیه چون ۳ یا ۴ ماه طول می کشه پریودات تغییر میکنه و رحم خودشو آماده میکنه. اگر بعد ۶ ماه نتیجه نگرفتی برو دکتر قرص محرک تخمدان میده زودتر باردار میشی
بعد چی شد اتفاقا شوهرم الان چند ماهه میگ بیضهام درد میکنه نمیدونم چرا خودش هم دلیلی نمیدونه ...دلیل ...
معمولا درد بیضه از همون واریکوسل میتونه باشه،اما بدون درد هم میشه مثل شوهرمن
فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "