2777
2789

بااینک رحمم همش میگن امهده هس و شوهرمم اسپرمش خوبه تغذیه هم خوب داشتیم چقدر هم تقویتی خوردیم .تمام اطرافیانم حتی خواهرام ماه اول باردار شدن ....ماه اول علایم پریودی داشتم و پری شدم قبلش فک میکردم علایم بارداری .حالا میبینم بازم علایم دارم و نزدیک پریودیمه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تایکسال اقدام عادیه طبیعیه قرار نیست ک همه دفع های اول باردار بشن کیت تخمک گذاری بگبر ت تخمک گذاری اقدام کن یکشب درمیون اقدام داشته باش

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨

آزمایش همسرم عااالی بود،به اصرار من رفت سنو، واریکوسل داشت و جلوی بارداری رو میگرف،،ختما شوهرت یه سنو بیضه بدهاز بابت همسرت مطمئن بشی

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
طبیعیه چون ۳ یا ۴ ماه طول می کشه پریودات تغییر میکنه و رحم خودشو آماده میکنه. اگر بعد ۶ ماه نتیجه نگ ...

خواهرمم بهم گفت همون ماه ی قرصی خوردم کسی معرفی کرد بخاطر همین گرفت

آزمایش همسرم عااالی بود،به اصرار من رفت سنو، واریکوسل داشت و جلوی بارداری رو میگرف،،ختما شوهرت یه سن ...

بعد چی شد اتفاقا شوهرم الان چند ماهه میگ بیضهام درد میکنه نمیدونم چرا خودش هم دلیلی نمیدونه ...دلیل بیضه درد چیه؟؟

خواهرمم بهم گفت همون ماه ی قرصی خوردم کسی معرفی کرد بخاطر همین گرفت

به هر نسبتی که جلو گیری کرده باشید 

به همون نسبت طول میکشه باردار شی...چون رحم و بدن مقاوم میشه یه جورایی

من ۳ سال جلوگیری کردم

۳ سال تقریبا طول کشید ...حالا یه چند ماه کمتر 

اصلا نگران نباش ....ذهنت رو آروم کن 

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
به هر نسبتی که جلو گیری کرده باشید  به همون نسبت طول میکشه باردار شی...چون رحم و بدن مقاوم میش ...

مگه میشه خواهرمم دوسال جلوگیری کرد ماه اول شد .اگ ب اینه ک بعضی ها بعد چند سال اقدام میکنن بعد میارن

بعد چی شد اتفاقا شوهرم الان چند ماهه میگ بیضهام درد میکنه نمیدونم چرا خودش هم دلیلی نمیدونه ...دلیل ...

معمولا درد بیضه از همون واریکوسل میتونه باشه،اما بدون درد هم میشه مثل شوهرمن

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "