2777
2789
عنوان

یه خانم با سیاست اینجور مواقع چجوری رفتار می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

م7ساله باش كنار اومدم 

خودتو با چی سرگرم میکنی؟ دقیقا چیکار می‌کنی من امروز زبان خوندم دو سه تا فیلم نگاه کردم پادکست گوش کردم غذا پختم ولی بازم آخر شب کمبود حس میکنم 

هزینه داره ؟

شاید ۲۰۰ هزار که اگه دستتم نیست میتونی قسطیش کنی

کلا هزینه ملاک نیست

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
خودتو با چی سرگرم میکنی؟ دقیقا چیکار می‌کنی من امروز زبان خوندم دو سه تا فیلم نگاه کردم پادکست گوش ک ...

من با بچها دوتا بچه دارم وباردارم،ولي هيچوقت عادي نميشه برام اين بيتفاوتي شوهرم يعني صدتا بچه بيارم بازم نگاهم ب شوهرمه ولي سرش توگوشيه تا وقتي بخوابه ولي خب ناچارم ديگ