2777
2789
عنوان

رتبه افتضاح:)

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تراز بین ۷ ۸ هزار باشه رتبه حدودا ۱۰۰۰۰ و شاید پایین بشه بله به احتمال قوی دعوت به فرهنگیان بشید

یعنی معدلم حدودا هیجده ب بالا... سعی خودمو میکنم بنظرت رشته امور تربیتی خیلی باید رتبت خوب باشه؛)؟

یعنی معدلم حدودا هیجده ب بالا... سعی خودمو میکنم بنظرت رشته امور تربیتی خیلی باید رتبت خوب باشه؛)؟

واسه فرهنگیان دوستای من با رتبه ی ۷۰۰۰ ، ۸۰۰۰ هم دعوت شدن 

دعوت به مصاحبه ربطی به معدلتون نداره

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞
واسه فرهنگیان دوستای من با رتبه ی ۷۰۰۰ ، ۸۰۰۰ هم دعوت شدن  دعوت به مصاحبه ربطی به معدلتون ندار ...

الان تکلیف من چیه؟

به من بگید من هنوز راهی دارم برای دعوت به مصاحبه فرهنگیان با اینکه رتبم خوب نیست:)؟

الان تکلیف من چیه؟ به من بگید من هنوز راهی دارم برای دعوت به مصاحبه فرهنگیان با اینکه رتبم خوب نیست ...

دوست گلم اونیکه ترازش ۷ ۸ هزار میشه رتبه ۳۰۰۰۰ نمیشه خوب

درضمن اوناییکه تراز کنکور اردیبهشت بالای ۶۰۰۰ باشه مجاز به انتخاب رشته هستن ولی دعوت به مصاحبه بستگی به بچه های شهرتون داره

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞
باشه ممنون 🌻

لطفا خودتو اذیت نکن روحتو ازار نده با ارامش پیش برو فقط بشین نهاییا رو بخون کنکور نوبت دوم هم هستش(تیر)

نا امید هم نباش 

خدا گر ز حکمت ببند دری ز رحمت گشاید دره دیگری🥹✨️

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍