2777
2789

سلام بچها من هفته پیش تب کردم و تا ۳۸ درجه رفت و کنترل شد خوب شدم الان باز امروز از صبح لرز داشتم تبمو گرفتم باز تب کردم استا خوردم کنترل شد تو هفته چهاردهمم دکترم آزیتر داده بود مصرف کردم تموم شد آخه چرا خوب نمیشم؟

ترا خدا بگید از شما کسی بوده توبارداری تب کنه بچش مشکلی پیدا نکرده باشه😢 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
عزیزم ان شاءالله زوتر خوب شی به نظرم حتما برو بیمارستان اگه به پزشکتون دسترسی ندارین یا زنگ بزن مطب ...

عزیزم به دکترم دسترسی ندارم فردا برم پیشش مشکلی داره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به دکترم دسترسی ندارم فردا برم پیشش مشکلی داره؟

برو همون بیمارستانی که دکترت می‌ره اونجا باهاش تماس میگیرن عزیزم من خودمم ماه بهمنی که گذشت برا سرفه بستریم کردن اون روزم که زایمان کردم یه خانمی اومده بود برا تب بهش گفتن باید بستری شه حتما برو بیمارستان اونجا دارو هست با امکانات کمکت میکنن عزیزم

برو همون بیمارستانی که دکترت می‌ره اونجا باهاش تماس میگیرن عزیزم من خودمم ماه بهمنی که گذشت برا سرفه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40