2777
2789

سلام بچها من هفته پیش تب کردم و تا ۳۸ درجه رفت و کنترل شد خوب شدم الان باز امروز از صبح لرز داشتم تبمو گرفتم باز تب کردم استا خوردم کنترل شد تو هفته چهاردهمم دکترم آزیتر داده بود مصرف کردم تموم شد آخه چرا خوب نمیشم؟

ترا خدا بگید از شما کسی بوده توبارداری تب کنه بچش مشکلی پیدا نکرده باشه😢 

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
عزیزم ان شاءالله زوتر خوب شی به نظرم حتما برو بیمارستان اگه به پزشکتون دسترسی ندارین یا زنگ بزن مطب ...

عزیزم به دکترم دسترسی ندارم فردا برم پیشش مشکلی داره؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به دکترم دسترسی ندارم فردا برم پیشش مشکلی داره؟

برو همون بیمارستانی که دکترت می‌ره اونجا باهاش تماس میگیرن عزیزم من خودمم ماه بهمنی که گذشت برا سرفه بستریم کردن اون روزم که زایمان کردم یه خانمی اومده بود برا تب بهش گفتن باید بستری شه حتما برو بیمارستان اونجا دارو هست با امکانات کمکت میکنن عزیزم

برو همون بیمارستانی که دکترت می‌ره اونجا باهاش تماس میگیرن عزیزم من خودمم ماه بهمنی که گذشت برا سرفه ...

ممنون از راهنماییت عزیزم