2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیز دلم چرا نشه من خودم بخدا هعی میخا شروع کنم همش بی حالم 😂😐

خیلی حالم بده میخوام تا جمعه تخصصی ها دست پا شکسته جمع کنم از شنبه برا دینی بخونم 

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
2803
سلام داداش گلم خسته نباشی پهلوون

ممنون اجی خوب هستی شروع کنیم؟ موافقی تو  شاد شروع کنیم ، چون اینترنت نمی خواد و رایگانه ، البته هر طور راحتید اینجا هم گزارش کار بفرستیم اوکییه ولی اینجا کم آنلاین میشیم

ممنون اجی خوب هستی شروع کنیم؟ موافقی تو  شاد شروع کنیم ، چون اینترنت نمی خواد و رایگانه ، البته ...

والا داداش بخدا شاید باورت نشه اما من شاد ندارم 😓😓 نمیاره بالا هر چی نصب میکنم می‌نویسه متوقف شده ... اره  داداش شروع کنیم ... فقط نمی‌دونم برا کسلیم چ خاکی ت سر کنم

2804
والا داداش بخدا شاید باورت نشه اما من شاد ندارم 😓😓 نمیاره بالا هر چی نصب میکنم می‌نویسه متوقف شده ...

حیف شد ، تمام ویدئو ها و فایل ها رو اونجا میشد رایگان ارسال کرد ،  روبیکا چطور؟ حلع

چه کسلی؟ کم خونی دارید یا قرص افسردگی چیزی مصرف میکنید

حیف شد ، تمام ویدئو ها و فایل ها رو اونجا میشد رایگان ارسال کرد ،  روبیکا چطور؟ حلع چه ...

والا داداشی. ........ تا حالا آزمایش خون ندادم کسلیم از درس انداختمممم ... داداشی بخدا خونوادم یه طورین نمیزارن هیچ آپ پیام رسانی داشته باشم😭😭😭😭😐

والا داداشی. ........ تا حالا آزمایش خون ندادم کسلیم از درس انداختمممم ... داداشی بخدا خونوادم یه طو ...

اگه می خواهید آب هویج بخورید برا خواب‌آلودگی که جوابه ، اشکالی نداره ، همینجا گزارش کار می فرستیم آبجی گلم ،

2805
2801