2777
2789
عنوان

مصاحبه دادم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3519 بازدید | 45 پست
سلام عزیزان دل الان  که می نویسم انقد خسته ام که نای نوشتن ندارم اما شرط ادب نیست بی خبرتون بذا ...

راستشو بخای از دیروز متظر خبرت بودم گفتم نیومدی حتما خدای نکرده 😞😞.تا امروز اومدم از استرس تحمل خوندن کامنت رو نداشتم فقط چشمم خورد به😊😍دلم قرص شد وچند بار کامنتو خوندم خوشحال شدم برات گلم.انشالا دوماه دیگم همینجور خوشحال بیای و خبر قطعی قبولیتو بدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزان دل الان  که می نویسم انقد خسته ام که نای نوشتن ندارم اما شرط ادب نیست بی خبرتون بذا ...

کاش چادر رو میپوشیدم مگه برای چادر پوشیدن هم استخاره میگیرن من خودم چادری هستم میپوشم 

نباید استخاره میگرفتی اصلا استخاره لازم نبود

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

کاش چادر رو میپوشیدم مگه برای چادر پوشیدن هم استخاره میگیرن من خودم چادری هستم میپوشم  نباید ا ...

ایشون برای اینکه صرفا برای مصاحبه چادر بپوشن یا نه استخاره کردن...علاقه نداشتن ریا کنن و انشالله خدا براشون راه باز میکنه..

راستی چادرم امشب اولین بار حرم پوشیدم زیر بارون بدای خدام دلبری کردم گفتم دیدی برای غیر تو سر نکردم ...

وای خدای من. توحید رو درتک تک واژه هات دیدم. حتما ادم بزرگی میشی. تربیت دحترتم خدا به عهده میگیره. مطمین باش