2777
2789
عنوان

شوهرم گفت نمیشه بچه رو سقط کنی؟

672 بازدید | 37 پست

تازه وارد هفته ۱۶ شدم

قصد بچه دار شدن نداشتیم ایودی توی رحمم بود 

ناخواسته حامله شدم 

دوست نداشتم سقط کنم

از روز اول ک ۵ هفته بودم فهمیدم حاملم تا الان  که ۳ماه و نیممه حدودا ده میلیون خرجم‌شده

همشم خودم دادم شوهرم پولی نداده.

تا ۱۲هفته هم خونریزی و لکه بینی داشتم استراحت مطلق بودم.

حالا امروز عصر 

گفتم شاید دختر باشه نی نیمون 

گفت نمیشه بندازیش یه دختر که داریم.

وای یعنی دارم دیوونه میشم اخه مگه دختر داشتن چه اشکالی داره من فقط سالم بودنش برام مهمه😔

چون بچم دستگاه ایودی هنوزم کنارشه تو رحمم خطر داره براش فقط میگم خدا سالم ب دنیا بیاد 

متنفر شدم از شوهرم 

خدایا این حرفش نشنیده بگیر

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باردارم قلبم درد گرفت از حرفش😔هدیه خداست عرچی که بلشه.پچم پسره ولی چه فرقی داره سالم باشه و عاقل

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ببخشید ولی خیلی احمقی که از همچین آدمی دوباره حامله شدی

خودم تک فرزندم دوسداشتم بچه م‌تک فرزند نباشه. بعدم قبلا ی سقط عمدی داشتم دوسنداشتم دوباره تجربش کنم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ما سه تا خواهریم.... و خیلیم خوبه

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
مگه نمیشه اون دستگاه و دربیاری ؟ واقعا متاسفم چطور دلش میاد بچه خودشو بکشه

ن عزیزم‌پشت کیسه اب هس نمیشه دسش زد اصلا

نمیدونم چی بگم

من کلا با بچه دار شدن موافق نیستم به دلیل شرایط بد اقتصادی و نداشتن آزادی های اجتماعی. 

ولی قبل هر تصمیمی ببین نظر دکترت در مورد نگه داشتنش چیه، چون میگی آیودی داری و. ممکنه بچه آسیب ببینه

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.