2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیان بچم خیلی اوضاعش خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 55 پست

ببین اسم داروهاشو پیدا کردم 

لوپرامید   ضد اسهاله 

متروماکس  ضدعفونی کننده 

پودر سابولار هم ضد اسهاله 

برو داروخونه بگو با توجه به سن بچه بهت بده و بگه چطوری و چقدر باید مصرف کنی 

داروخونه ای ها خیلی هاشون از دکترها تجویزشون بهتره

الان پاشو برو داروخونه یا از داروخونه ی اسنپ سفارش بزن برات بیاره گناه داره بچه 

جمعه برم دکتر نبود پیش دکتر عمومی بردم سر از کونش وا نبود بی تجربه بود 

اگه براتون مقدوره همین الان پاشین حاظر شین ببرین بیمارستان چه عیبی داره از خونه که بهتر

من از مریضی بچه ها تو شب میترسم شده که حتی ساعت ۱ شب یا حتی چهار صبح بردم دکتر ولی صبر نکردم چون عواقبش بده

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما ببرش دکتر متخصص اطفال

اب هم بهش زیاد بده

هویج پخته

موز 

ماست

برای اسهال خوبه.

دختر من کوچیک بود اسهال شد یه خانومی بهم گفت نعنا و پونه دم کن بعد یه تکه قند یا نبات رو بزار تو یه ظرف رو گاز که اب بشه و رنگش قهوه ای روشن بشه واز رو گاز بردار بعد اون دمنوش نعنا و پونه رو بریز رو قند آب شده .

من انجام دادم به دخترم دادم خیلی خیلی خوب بود. یه ساعت بعد اسهالش خوب شد

شماهم امتحان کن.

ولی دکتر هم ببر که خدای نکرده آب بدنش کم نشده باشه

تو روستای فداتشم

تو روستا هیچکس نیست عرق نعنا یا خاکشیر داشته باشه پاشو برو بگرد پیدا کن گناه داره طفل معصوم اگر ماشین دارین یا نزدیکانتون ماشین دارن پاشین طفلی رو تا بیمارستان یا حداقل داروخونه برسونین خیلی طولانی شده خدایی نکرده طوری نشه بچه آدم بزرگ داغون میشه این که بچه ست

تو روستا هیچکس نیست عرق نعنا یا خاکشیر داشته باشه پاشو برو بگرد پیدا کن گناه داره طفل معصوم اگر ماشی ...

دلم خونه آبجی بابام ماشینش خرابه خودمونم نداریم ماشین شب کسی نیست مارو ببره فعلا خوابیده اما من خوبم نمیاد 

دلم خونه آبجی بابام ماشینش خرابه خودمونم نداریم ماشین شب کسی نیست مارو ببره فعلا خوابیده اما من خوبم ...

پاشو برو به یکی رو بنداز برادر شوهری همسایه ای دامادی بالاخره یکی پیدا کن حیف بچه ست، تب نداره؟ چند سالشه؟

پاشو برو به یکی رو بنداز برادر شوهری همسایه ای دامادی بالاخره یکی پیدا کن حیف بچه ست، تب نداره؟ چند ...

نه آبجی کسی ماشین نداره اوناهم دارم منت میزارن تب نداره ۹ ماهو هجده روزشه

نه آبجی کسی ماشین نداره اوناهم دارم منت میزارن تب نداره ۹ ماهو هجده روزشه

الهی،چقدر کوچولوئه تورو خدا مراقبش باش گوشیت و کوک کن هر یک ساعت بهش سر بزن تا صبح خدایی نکرده طوری نشه، بعد دکتر اگر یادت بود بگو چی شد ذهنم موند پیش بچه،الهی بهتر بشه

فقط میدونم ماست و پونه خیلی خوبه برای اسهال ،آب سیب طبیعی هم خوبه ، انشالله زودتر خوب بشه 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.