2777
2789
عنوان

وکس صورت و بدن با وکس لپه ای

91 بازدید | 10 پست

سلام دخترا

وکس لپه ای خریدم تازه داشتم بدنمو وکس میکردم اما نشد. گفتم شاید برای صورت هست بازم زدم و نشد. روی پوست در جهت رویش مو میذارم بعد که سرد شد خلاف چهت مو میکنم اما فقط بدنم میسوزه چیزی کنده نمیشه یکی مو هم نکند. میدونید چرا؟ وکسی ک خریدم لپه ای خاویار هست‌ ممکنه جنسش خوب نباشه؟

دیگه اینا همش تمرین میخاد منم موم عربی گرفتم الان تازه یاد گرفتم چجور بکنم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

منم خریدم خیلی بده تک و توکی میکنه 

باید به روش بن ماری داغش کنیا. بذاری رو بخار کتری

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از اینستا خریدی همشون فیک و بدرد نخورن

خواهشاااادوتا تاپیک اخرمو گزارش بزنید

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
2803
اگه از اینستا خریدی همشون فیک و بدرد نخورن خواهشاااادوتا تاپیک اخرمو گزارش بزنید

عزیزم گزارش بلد نیستم بزنم. برای چی باید گزارش بزنیم‌ 

نه از مغازه خریدم

عزیزم گزارش بلد نیستم بزنم. برای چی باید گزارش بزنیم‌  نه از مغازه خریدم

برو تو تاپیک من نوشته یبار برای همیشه یادبگیرین عنوانش

سه نقطه پایین متن تاپیکه اونو بزن بعدم گزارش تاپیک نامناسب ی علت الکی ی دلیل الکی و ارسال

دستگاشم خریدی؟ این وکسا معمولا بدرد نمیخورن

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
2804
برو تو تاپیک من نوشته یبار برای همیشه یادبگیرین عنوانش سه نقطه پایین متن تاپیکه اونو بزن بعدم گزارش ...

اخرین تایپیکتون اشپزا بیاید هست

مال برج ۲ سال ۱۴۰۲

اخرین تایپیکتون اشپزا بیاید هست مال برج ۲ سال ۱۴۰۲

همونو بزن

و بعدیش

اونکه گفتم پاک شده

دستت درد نکنه ببخشید زحمتت میسه