2777
2789
عنوان

شبا کجایی ؟؟؟؟😆😆😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 90 پست
اوه اوه گفتی یاده یه چیزه خیلی خنده دار افتادم😁😁😁😁😁😁

بوگو بوگو 😆😆

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=43697614]😯😯 ناراحت نباش [/QUOTخيلي نمكنشناسه ، ازش خيلي خسته شدم روزي هزار بار ارزوي مرگ ميكنم بميرم راحت شم من به خاطر ابروي خونوادم نميتونم طلاق بگيرم ، از خدا ميخوام با مرگ من طلاقمون بده   

تيكرواسه تولد دخترمه ،من به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد   
[QUOTE=43697614]😯😯 ناراحت نباش [/QUOTخيلي نمكنشناسه ، ازش خيلي خسته شدم روزي هزار بار ارزوي مرگ مي ...

اگه به فکر خودت نیستی به فکر بچت باش الان اونم داره تو شکمت گریه میکنه 😢😢

به خاطر اون تحمل کن 😭😭

اون بیاد درس میشه 

سعی کن درستش کنی زندگیتو 

یه مدت از همه چی کوتاه بیا 😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
بوگو بوگو 😆😆

واسه ارشد تو مجردی می رفتم کتابخونه با یه دختره دوست شده بودم سنش بالا بود می گفت انقدر دوست دارم شوهر کنم روزی که عقدم کرد کار تموم شد یه چک محکم بهش بزنم بگم بی پدر کجا بودی که من این همه سال تنها موندم😁😁

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
یه جورایی زندگیت شبیه منه،منم همسرم از نظر مالی هیچی کم نذاشته اما از نظر احساس و عاطفه واقعا کم گذا ...

شوهر منم اونجوريه ميگه قدر نميدوني ، فك ميكنه زندگي فقط خوردن و پوشيدن ، والا به حيونم غذا و جا ميدن ، مهم محبت مهم عشق ، نميدونم شايد من اشتباه ميكنم 

واسه ارشد تو مجردی می رفتم کتابخونه با یه دختره دوست شده بودم سنش بالا بود می گفت انقدر دوست دارم شو ...

آی گفتی 😆😆

شوهر منم اونجوريه ميگه قدر نميدوني ، فك ميكنه زندگي فقط خوردن و پوشيدن ، والا به حيونم غذا و جا ميدن ...

قسمتت این بوده کاریش نمیشه کرد مگه نمی گی پولداره با پولش واسه خودت خوش باش با بچت 

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍

من برم پیش مامان جونم مرسی که اومدین شبتون مهتابی 😇😇👍👍✋

قسمتت این بوده کاریش نمیشه کرد مگه نمی گی پولداره با پولش واسه خودت خوش باش با بچت 

وقتي دلش بخواد كليد ماشين و ميده وقتي نخواد نميده ، خيلي خسيس ، ميگه برو از حراجي مانتو يا لباس بخر اونم اگه واجبه ، زود زود نميتونم كه خريد كنم ٢ ماه يه بار در حد ٣٠ تؤمن ، ميگه شماها عادت كردين ولخرجي كنين مثلا باباتو نگاه كن عوض اينكه الان ميلياردر بود ، به زندگي متوسط داره ، مثلا باباي من خيلي پس انداز كرده هيچي نخورده ، ميگه توام مث فاميلاتي عقل ندارين ، وقتي يه كلمه حرف ميزنه از اين چرت پرتا بيشتر از چشمم مي افته ، حالا بخوام توضيح بدم خيلي ميشه 

هر روز خدا ميگه اين همه خرجت كردم تا بچه دار شي ، مخصوصا تو دعواها ، يا هي با شوخي ، هي ميگه يه روزي طلاقت بدم دفترچه بيمه هاي كهنه رو ميبرم ميذارم جلو قاضي ، قلبمو خيلي شكسته