2777
2789
عنوان

شبا کجایی ؟؟؟؟😆😆😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 90 پست
منم همیشه یه پتو گرم دارم اونو بغل میکنم اگر بغلش نکنم خوابم نمیبره 😂😂

من تو روياهام واسه خودم زندگي ساختم كه فك كردن به اونا بهم ارامش ميده من تو روياهام زندگي ميكنم ، دلخوشم به روياهام 

تيكرواسه تولد دخترمه ،من به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو روياهام واسه خودم زندگي ساختم كه فك كردن به اونا بهم ارامش ميده من تو روياهام زندگي ميكنم ، دل ...

عزیزم 😓

این خوبه یا بد ؟؟

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من تو روياهام واسه خودم زندگي ساختم كه فك كردن به اونا بهم ارامش ميده من تو روياهام زندگي ميكنم ، دل ...

آخه چه فایده

چقدر رویا من دیگر خسته شدم

بریدم

هیچ وقتم به رویاها نرسیدم

یه بار به مامانش گفت من بهش لگد می زنم دعواش کردم اوایل ازدواج دیگه عادت کرده هلم میده اون طرفه تخت ...

خوب کاری کردی بچه ننه رو 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من دو تا بچه دارم ولی هنوز تنهام 😢😢

آخ تنهايي رو نگو كاش برگردم سال ٩٣ ، ديگه اين اشتباه رو تكرار نميكردم 

من بچه هام توق اتاق ما میخوابن من و شوهرم توی پزیرایی میخوابیم😐صبح که بیدار میشم میبینم اومدن جفتمون خوابیدن 😂دوباره بلند میشم میرم تو اتاق خودم دوباره بعد شوهرم و بعد بچه ام یکی یکی میان دنبالم😂😂

من دو تا بچه دارم ولی هنوز تنهام 😢😢

تنهایی بد دردیه 😢

بابا چ فازتون غمه برین الان ب صورت مظلوم همسرنگا کنید بعد ی سیلی آبدار بهش بزنید فرار کنید اونم میگره لهتون میکنه فرداشم طلاق😄😄

ههههه شوخی برین بوسش کنید خداروشکرکنید که هست❤❤

عزیزم 😓 این خوبه یا بد ؟؟

تو زندگي واقعي كه محبتي از سمت شوهر نديدم  ، حداقل با روياهام خوشم