دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اتفاقامن اینوتوکافی نت ثبت نامش کردم گفتن برای پیش دبستانیه
جوابش اینه..منتها من از معلشون پرسیدم گفت که این سنجش رو ببریم تا برای کلاس اولش که از مهر میره مدارکاش اماده باشه..اخه ما پیش دبستانی فشرده ثبت نامش کردیم تا اخر تابستون باید بره برای پیش مهر به بعد هم همونجا کلاس اولشو بره...حالا نمیدونم دیگه همینو برای کلاس اولش هم قرار میدن یا نه
وای گلم مرسی ازراهنمایت اگه ازایناباشه دخترم میتونه جواب بده آخه تونت خیلی به ادن استرس میدن میگن ما ...
نه بابا اصلا اینارو نپرسیده بود..تازه دختر من الان یک ماه هم نشده میره پیش دبستانی اونجا که رفتیم تو یه برگه اسم و فامیل رو نوشت بعد گفت مهد رفته گفتم-نه..گفت پیش دبستانی چی گفتم ۳ هفته ست میره رو برگه نوشت همه رو..فکرکنم با توجه به یادگیری های بچه ازشون میپرسن
ایناروباهاش کارکردم گلم فقط نگرانم چیزای عملی بپرسم نتونه یاخجالت بکشه جواب نده اسم خودشوبلدنیس بنوی ...
خب پس حله عملی چیزی نداشت جز سنجش چشم که با دست نشون میداد علائم و اسمم دختر من شبیه دراورد قبلا باهاش کار نکرده بودم ی ذره شبیه بنویسه هم خوبه
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆