2777
2789

مجردم... خواب دیدم به خونه بودیم در های شیشه ای داشت در باز شد یه سبز پوشی ک سوار اسب اومد وارد خونه شد و میدونستم امام حسینه یه بچه قنداقه به طرفم دراز کرد ک تو خاب حس میکردم حضرت علی اصغره.چه  معنی داره خابم؟؟

عشق تو بسه منه تا ابد🖤🪐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خوابامو خودم تعبیر میکنم همش درست درمیاد   حالا اگه دوست نداری میتونی خوابتو نگی

عزیزم تعبیر خواب چیزی نیست که هر کسی بتونه انجام بده. برای خودت ممکنه برحسب اتفاقاتی حقیقی زندگیت حدس بزنی و درست در بیاد ولی حقیقتا هیچکدوم از جوابایی که به عنوان تعبیر خواب به بچه ها گفتی تعبیر خواب نیستن

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
چرا یه دونشم تعبیر نمیکنی میخوای بزاری فردا یا داری دونه  دونه از اینترنت سرچ میکنی خوب من منتظ ...

عزیزم چندتا شونو‌تعبیر کردم اگه دقت کنی ولی بقیه چون هرکس یه تیکه میندازه دیگه معذورم اکثرا تیکه میندازه ومن چون خیلی از این حرکت بدم میاد دیگه نمیتونم تعبیر کنم ببخشید 

سلام 

دیشب خواب دیذم یه پسز بچه بهش میگم اسمت چیه میگه غلامرضا هروقت تونستی بگی غلامرضا اسم منو صدا کن بعد من میگم گگلام رضا میگه نهههه غغغغلام مرضاااا 

من دوتا بچه سقط کردم و بچه ندارم هنوز 

یکی از اشناها مدتی مریض بود و من خیلی امام رضا رو صدا میزنم فکر می کنید چیه

عزیزم چندتا شونو‌تعبیر کردم اگه دقت کنی ولی بقیه چون هرکس یه تیکه میندازه دیگه معذورم اکثرا تیکه مین ...

من نیومده بودم متلک بشنوم.  اومده بودم خوبتونوپتعبیررکنم    که یکی گفت یوزارسیف هستی یکی گفت از نت پیدا می‌کنی درحالی که تمام خوابهای فامیل واقوتم‌رومن تعبیر میکنم.  حالا خودتون میدونین 

عزیزم تعبیر خواب چیزی نیست که هر کسی بتونه انجام بده. برای خودت ممکنه برحسب اتفاقاتی حقیقی زندگیت حد ...

میشه بفرمایین چی هستند    من خودم هزاران بار خواب دیدم خودم تعبیر شون‌کرپم‌ودقیفا همون‌طور شد که تعبیر کرده بودم نمیخاین باور کنین زور نیست  

میشه بفرمایین چی هستند    من خودم هزاران بار خواب دیدم خودم تعبیر شون‌کرپم‌ودقیفا همون‌طور ...

ببخشید کامنت گذاشتم موفق باشید عزیزم

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊