2777
2789
عنوان

شده افکار منفی تون واقعی بشه؟

123 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

من 5 سالی میشه گفت افسردگی داشتم به خاطر شرایط زندگیم

همه فکرم شده پر از افکار منفی راجع به ایندم ازدواجم درسم و اینا

شده فکراتون واقعی شه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بله همیشه ترس از دست دادن شوهرمو داشتم بالاخره ترس از دست دادن وقتی بهش فکر کنی میشه فکر منفی و واقعا هم شد برا همین همیشه از چیزی ک ترسشو داشته باشی خیلی خیلی زود میاد سراغت برا همینه میگن ب هرچی فکر کنی قانون طبیعت همون فکر در زندگیت شکل میگیره و اتفاق میفته و بهتره همیشه ب چیزای خوب و مثبت و روشن فکر کنید

2804
ای وای متاسفم اگه بتونم چشم

خواهش عزیزم.  تو رو خدا تمرین کن عادت کنی همیشه ب اتفاقات خوب فکر کنی باور کن از وقتی اینجوری فکر میکنم اتفاقات خوبم برام میفته و همین طور حس ششم رو تقویت میکنی شاید باورت نشه این شوهر دومم گاهی ازم می‌ترسه انقدر ک حس ششم قوی و دقیق هست آینده نزدیک و دور رو قشنگ میبینم و وقتی آینده نزدیک همونطوری ک حس ششم میگ  و اتفاق میفته رو با چشاش میبینه همش میگ نکنه تو فرشته ای در لباس انسان😅🤣 

2805
خواهش عزیزم.  تو رو خدا تمرین کن عادت کنی همیشه ب اتفاقات خوب فکر کنی باور کن از وقتی اینجوری ف ...

اره واقعا من خودمم معمولا وقتی یه چی بیوفتع تو سرم هر چقدرم بخوام.به یچی دیگه فکر کنم هی دلم.میگه نه احتمال اون.یکی بیشتره معمولا هم همون میشه حالا اسمش حس شیشم یا هر چی که هست

سر این داستان خیلی نگرانم

من 5 سالو با این افکار زندگی کردم رمانایی که میخوندمم بی تاثیر نبودن تو این قضیه

خداروشکر که الان حالت بهتره

ا

چند وقته رو افکارت کار میکنی؟

2801