2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا دوران ما صدامون روی پدر نباید بلند میشد  شما رو نمیدونم

پدرو مادر داریم تا پدرو مادر پدری ک فوهش ناموس ب دخترش بده و مادرم هم تایید کنی اون پدرو مادر هیچ ارزشی ندارن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

فقط یک نکته ای روبهت میگم ، رعایت کردن یک سری مسایل مدهبی وقتی خودت اعتقادی نداری  یا کم اعتقاد داری سخته ولی چاره ای نیست جلوی مادر پدرت که خیلی سخت گیر وتعصبی اند باید طوری رفتار کنی که انگار اعتقاد داری تا جلوی همچین چیز هایی گرفته بشه مخصوصا وقتی والدین خشن رفتار میکنند ، بعصی ها والدین شون کمتر پرخاشگر هستند راحت تر با مسایل کنار میان ، ولی اگر جو والدینت خوب نیست چاره ای نیست باید کاری کنی شرایط داد وبی داد فراهم نشه  چون در نهایت خودت آسیب میبینی الان هم سعی کن کمتر به اتفاقی که افتاده فکر کنی فقط برات درس باشه که کمتر پرت به پرشون بگیره

در اخر برات دعا میکنم  ارامش داشته باشی

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/

عزیزم وقتی حساسیت های خونواده تو میدونی و اینکه جلکی داداش و زن داداشت آبرو داری،نباید کاری کنی که حرف بخوری.اونجا هم بهتر بودش آروم میومدی کنار و جواب پدرو نمیدادی

اشکالی نداره الانم الکی بزرگش نکن و گریه نکن.پاشو صورتتو با آب سرد بشور و با خنده و شادی برو تو جمع خونواده و بیشتر از این موضوع رو کش نده که همه متوجه بشن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خب شماهم جلو زن برادر داد زدی سر پدرت خب اخلاقشو میدونی جلو مهمون کش نمیدادی هرچی گفت انجام میدادی که نه فحش بخوری نه بی احترامی کنی نه دلت بگیره  البته پدرتم زیادی حساسه و زیاده روی کرده 

بعدم زیاد بهش فکر نکن توهمه خونه ها پیش میاد

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
خوششون میاد جلو بقیه آدم رو فحش بدن

اعصابم خورد شد کار خوبی کردی جوابشو دادی پدر اگه پدر باشه ب دخترش فوهش ناموس نمیده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
واقعا نمیدونم چند سالگی راه رفتین

دقیق نمیدونم فکر کنم کمتر از یک سال طول کشید 

حالا جالبه چند ماه پیش حرم حضرت عبدالعظیم بودیم یه بچه کوچولو همین جوری رو پنجه راه می‌رفت و مامانش داشت غصه می‌خورد ولی مامان و بابای من اونو دیدن یاد من افتادن و بعد گفتن مامانش الکی نگرانه چون خودش درست میشه

اون به دخترخودش فحش ناموسی داد اونم جلو بقیه

یعنی باباتو نمیشناسی وقتی میدونی حساسه چرا اینجوری رفتی جلو در.بعدم همون بار اول گفت بدون اینکه جوابشوبدی میومدی تو که دیگه فحش ناموسی نده

کاربری خانومم👩🏻
2810