2777
2789
عنوان

مامان های کلاس اول ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 3393 بازدید | 219 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت نفرستم مدرسه ..نمیدونم چیکار کنم 

دور ور خودتون بچه ها نیمه اولی دارین ؟.اگه اونا برن و سواد دار بشن بچه کمی سرخورده میشه. اگه ندارین به نظرم با یه مشاور صحبت کن اگه هیچی تا الان یاد نگرفته کمی مدرسه واسش مشکل میشه .حالا اگه فرستادی این نباشه امسال هم به حال خودش باشه پیش دبستانی ثبت نام کن در کنارش خودت چیزایی بهش یاد بده .باز تصمیم گیرنده خودتون هستین توکل برخدا .

خییییلی اشتباه کردم بیخیال نبود شرایط جوی خونم خیلی متشنج بود الانم حتی یکم هس

فقططططط امسال بزارم پیش دو... والله در یادگیری کم میاره... لازم نیس امسال اول بره.... خودش ضرر میکنه و تو ذوق میخوره...تجریه کردم

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
دور ور خودتون بچه ها نیمه اولی دارین ؟.اگه اونا برن و سواد دار بشن بچه کمی سرخورده میشه. اگه ندارین ...

مرسی از راهنمایت..خواهرزادم اردیبهشت ۹۶اعه داره اولش تموم میشه.ابجیم ک میگع بفرستش..خودم نمیدونم ..اخه تازه ۶سالش میشه شهریور..انگار یسال بزرگتراز سنش داره میره

مرسی از راهنمایت..خواهرزادم اردیبهشت ۹۶اعه داره اولش تموم میشه.ابجیم ک میگع بفرستش..خودم نمیدونم ..ا ...

ببین اگه نفرستادی به شرط اینکه تنبلی نکنی .گفتم پیش دبستانی رو سرسری نگیری من خودم پیش دبستانی رو به چشم تفریح نگاه کردم عملا دخترم به جز نقاشی چیزی یاد نگرفت و کمی اذیت شدم .معلم پیش دبستانی فقط نقاشی یاد داد در حالی که بچه فامیل می‌ره پیش ۲ اعداد یاد گرفته کلی چیز

خب بنظرت کم کاری از معلمش نبوده...یامن درست متوجه تشدم

چرا کم کاری از معلم بود و اینکه خودم اصلا اعتراضی نداشتم فک میکردم همه جا همینه بعد متوجه شدم .شما اگه پیش هم فرستادی تحقیق کن